XCase Avainkassakaappi

Varma jemma avaimille Stydi teräslaatikko Lukitaan numeroyhdistelmällä Seinään kiinnitettävä

Tilapäisesti loppunut

22,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Onko sinulla tapana jättää mökinavain kukkaruukkuun tai maton alle, jotta seuraava tulija pääsisi helposti sisälle? Nämä ovat kuitenkin ensimmäiset paikat, jotka rosmo koluaa, jos sisälle halajaa. Mitäpä jos jättäisit avaimet numerolukolla varustettuun mini kassakaappiin?

XCase Key Safe on seinään kiinnitettävä suhteellisen stydi kaappi, jonne voit sujauttaa esimerkiksi juurikin ne avaimet. Mustaksi jauhemaalattu boksi on valmistettu naarmuuntumattomasta teräksestä, joka kestää erittäin hyvin kaltoin kohtelua. Kaapissa on perinteinen kolme rullainen yhdistelmälukko, johon valitset sinulle sopivan
numeroyhdistelmän.

Kaappi siis kiinnitetään seinään, jossa se palvelee sinua ja avaimiasi. Kaapissa avaimet ovat takuuvarmasti paremmassa turvassa kuin maton alla.
 • Key Safe seinäasennuksella
 • Kestävä teräskotelo
 • 3 rullainen numerolukko
 • Kiinnitystarvikkeet mukana
 • Koko: 10 x 145 x 50mm
 • Paino: 705g

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  28.10.2019 - Avainjemmari

  Hyvin pitänyt avaimet turvassa. Oli pakko tulla kommentoimaan, kun tuo ensimmäinen ja ainoa arvostelu on täysin ala-arvoinen. Näitä samoja koteloita muuten käytetään melko monessakin paikkaa, joissa avain täytyy olla useamman tahon saatavilla, mutta turvassa.

  20.09.2018 - Supllies

  Saako tämänkin "varman jemman" auki paperin kulmalla? Kulma numerokiekon vierestä akselia vasten ja kiekkoa pyörittämällä paperin kulmalla tunteen akselissa olevan kolon, kolot linjaan ja sitten vain koko rivi kerrallaan pyörittäen kolorivi kohdalleen niin lukko auki. Laitetaanko kodin ja Mersun avain tuonne..?

  Pulju.net: Ei saa! :)