Yksikätinen Rosvo

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Tuo Las Vegas kotiisi pikkurahalla Laita vaikka vessaan ja nyi toimituksen aikana Ei vaaraa hävitä saatikka voittaa Mukavan rapsakka tuntuma kahvasta nyittäessä Älä anna rahojasi kansanterveydelle vaan pelaa ilmaiseksi kotona

Tilapäisesti loppunut

38,00

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Olemme kuulleet puhuttavan, että Las Vegasissa on vessoissa yksikätiset rosvot, jotta voisit toimituksen aikana vedellä nupista ja koittaa miljoonia. Kukapa ei haluaisi omaa yksikätistä rosvoa, jota nykiä pahimmissa pelihimoissaan.

Nyt olisi tarjolla riskitön sijoitus, kauppasummalla pääset nykimään rosvon tumpusta niin paljon kuin haluat, ilman riskiä hävitä vaivalla hankittua kapitaalia. Yksikätinen rosvo on 38cm korkea rahaystävällinen pelikone, jota nyitään kahvasta ja jäädään tuijottelemaan rullaa, josko kolme samaa symbolia kolisisi kohdalleen.

Pelikoneen mukana toimitetaan noin 25 muovista kolikkoa, jotta pelikokemuksesta saataisiin autenttinen. Kun voitto osuu kohdalle, syttyy koneen päällä oleva lamppu ja voittorahat valahtavat laariin äänien saattelemana. Koneen rulla on mekaaninen, joka ei tarvitse virtaa toimiakseen, valo, äänet ja voittojen palautus vaatii 2 x AA paristoa.
  • 38 senttinen yksikätinen rosvo
  • Mukana noin 25 pelimerkkiä
  • Koneen rulla mekaaninen
  • Valo, äänet ja rahojen palautus vaatii 2 x AA paristoa (ei mukana)

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.