Zippo Sytyttimet

Tilapäisesti loppunut

27,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Zippo -sytkärit eivät esittelyjä kaipaa, mutta kertaamme tähän Zippojen parhaat palat nyt kuitenkin. Zippo on uudelleen täytettävä, metallista valmistettu laatuluokan sytkäri jota valmistetaan USA:n Pennsylvaniassa ja ensimmäinen näistä ajattomista sytyttimistä valmistettiin vuonna 1933.

Zippo Manufacturing Company on George G. Blaisdell nimisen henkilön, vuonna 1932 perustama Amerikkalaisyhtiö. Ensimmäinen Zippo Sytytin, jonka inspiraation lähteenä toimi samankaltainen, Itävaltalainen sikarisytkäri, valmistettiin vuonna 1933. Blaisdell piti sanasta 'zipper' ja uumoilikin tätä tulevan myyntihittinsä nimeksi. Zippo kuitenkin kuulosti markkinamiesten suusta modernimmalta ja siihen päädyttiin. Vuonna 1936 Zippo sytyttimelle myönnettiin patentti ja massatuotanto saattoi alkaa.

Zippoista tuli erityisen suosittuja Yhdysvaltojen armeijan piirissä, etenkin Toisen Maailmansodan aikaan - tällöin yhtiö lopetti sytyttimien valmistuksen yksityisille ja keskitti kaiken valmistuksen Yhdysvaltojen sotajoukoille. Alkuaikoina, kaikki Zippo sytyttimet valmistettiin messingistä, mutta sodan aikana moisen raaka-aineen hankkiminen muodostui niin hankalaksi, että Zippo päätti jatkaa teräksellä. Zipposta tulikin äärimmäisen suosittu sytytin sotilaiden keskuudessa. Erityisesti Vietnamin sodassa Zippo oli enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Zippoja on valmistettu yli 400.000.000kpl vuodesta 1933. Tuhansia erilaisia tyylejä ja värejä, mukaan luettuna vain armeijakäyttöön suunitellut erikoismallit. Teknologia on kehittynyt alkuajoista, niinkuin ovat materiaalit, design ja viimeistelykin. Zippo Sytyttimen perusmekanismi pysyy kuitenkin muuttumattomana ja samana ajasta riippumatta. Mahdollisesti maailman tunnetuin ja luotettavin sytytin tällä planeetalla. Jos sinulla ei vielä ole omaa, on aika painaa lisää koriin -nappulaa. Ja vaikka sinulla olisikin jo Zippo, on silti aika painaa lisää koriin -nappulaa ja ostaa toinen!
 • Klassinen Zippo
 • Tähän sytkäriin kaikkia muita sytkäreitä verrataan
 • Täydellisen funktionaalinen
 • Sopii survivalimeininkiin
 • Keräilyarvoakin löytyy
 • Sietää tuulta ja sääolosuhteita
 • Toimii täydellisenä lahjana
 • Jokaisella pitäisi olla vähintään kaksi
 • Täytetään bensalla

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  30.03.2012 - Toni Kukkonen

  Toimii aina ja kestää ikuisuuden kun huoltaa välillä. Tyylikäs, tällä kelpaa sytytellä savuke jos toinenkin.

  06.04.2012 - Toni Kukkonen

  Alkuperäinen zippo-bensasytkäri joka palaa tuulessa tai tyynellä - satoi tai paistoi.