Zoomies Rillikiikarit

Jos näkösi on heikentynyt Zoomies auttaa Näet paremmin niin lähelle kuin kauaskin Jättää kätesi vapaiksi Loistavat esimerkiksi stadionille

Tilapäisesti loppunut

11,50

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Onko näkösi heikentynyt iän myötä? Oletko menossa Old Traffordille seuraamaan sinisten ja punaisten kilvoittelua nahkakuulan herruudesta, ylälehtereille tietenkin?

Elämässä tulee tilanteita jolloin omaa näkökapasiteettia pitäisi pystyä hieman boostaamaan, oli kyse sitten iän tuomasta näön heikkenemisestä tai vaikkapa urheilutapahtumasta, jossa halutaan nähdä tarkasti mitä kauempana tapahtuu. Zoomies Rillikiikarit ovat oiva apuväline, kun haluat nähdä kuin kotka.

Zoomiesit ovat siis ikäänkuin kiikarit, joita käytetään silmälasien tavoin. Suurennustehoa löytyy 400% alkuperäisestä ja mikä parasta, kätesi jäävät vapaiksi toisin kuin perinteisiä kiikareita käsitellessä. Rilleistä löytyy perinteisten kaukonäkölaitteiden tapaan säätönamiska, jolla kohdennat näkymän tarkaksi. Auringon häikäisykin on otettu huomioon ja Zoomiesin rakenteesta johtuen siinä on ikäänkuin aurinkolippa. Hommaa Zoomies, kun haluat nähdä hyvin kauas tai lähelle.

  • Silmälasien tavoin käytettävät kiikarit
  • Suurennusteho 400 %
  • Kun haluat nähdä hyvin lähelle tai kauas
  • Kätesi jäävät vapaiksi toisin kuin muissa näkölaitteissa

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    16.11.2017 - Jim Zoom

    Ei kyl mitään hyötyä näistä.