Plasti Dip Spray


Text
Pisteet:
Tuotearvio:

Lempinimi:

Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä

Ole hyvä ja täytä pakolliset kentät
Plasti Dip Spray
Plasti Dip SprayPlasti Dip SprayPlasti Dip SprayPlasti Dip SprayPlasti Dip SprayPlasti Dip SprayPlasti Dip SprayPlasti Dip SprayPlasti Dip SprayPlasti Dip Spray

Plasti Dip Spray

Plasti Dip on suurin juttu heti jesarin, eli ilmastointiteipin jälkeen! Sitä voi käyttää melkeinpä mihin tahansa, aina pienten lelujen pinnoittamisesta työkalujen grippien parannukseen, eristykseen ja kaikkeen minne halutaan suojaava kumipinnoite.

Heti varastosta (82 kpl)

 
 
 
 
 
19,90 €
- +
Hinta osamaksulla: 8,95 €
Valkoinen = kuten musta, mutta valkoinen mattaväri
Gunmetal Grey = Gunmetallia, kaikki tietää
Blaze = Kirkkaat, neonmaiset huomiovärit
Glossifier = kiiltävä "lakkapinnoite" joka suihkutetaan muiden värien päälle. Saat matan sijasta kiiltävämmän lopputuloksen.
Metallizer (Gold & Silver) = kullan tai hopean väristä efektihilettä joka suihkutetaan muiden värien päälle. Ei peitä alkuperäistä väriä.
CAMO = Maastovärit, tarvitset kaikki neljä väriä oikeaoppisen maastokuvion väsäämiseen.
Glow =  Pimeässä vihreänä hohtavaa, fosforoitua Plasti Dippiä
Kaikkien edellämainittujen tuotteiden ominaisuudet ovat samat kuin alkuperäisen Plasti Dip -tuotteen.

Tuotekuvaus

Plasti Dip on suurin juttu heti jesarin, eli ilmastointiteipin jälkeen! Sitä voi käyttää melkeinpä mihin tahansa, aina pienten lelujen pinnoittamisesta työkalujen grippien parannukseen, eristykseen ja kaikkeen minne halutaan suojaava kumipinnoite.

Monikäyttöinen, synteettinen kumipinnoite joka sumutetaan spray purkista kohteeseen ja voidaan tarvittaessa kuoria irti kuivumisen jälkeen. Plasti Dip suojaa käyttökohteita kosteudelta, hapoilta ja hankaukselta sekä tekee niistä mukavan kumipintaisia joista saa aina mahtavan otteen. Se pysyy elastisena ja venyvänä eikä lähde halkeilemaan kovimmissakaan olosuhteissa. Tee-se-itse -miehen- ja naisen unelma, Plasti Dip on nyt saatavilla ja teet sillä suojaavan kumipinnoitteen helposti ja nopeasti. Käyttökohteita on tuhansia.

Me täällä Puljussa olemme löytäneet autoharrastuksen ja Plasti Dippailun yhdistelmän ilmiömäiseksi. Vai miltä kuulostaisi saada tyylikkään mustat vanteet ja täydellisen suojan maalipinnalle hetkessä? Jos et pidä lopputuloksesta, voit kuoria kumipinnoitteen irti. Erityisen hyvä konsti testata, miltä autosi näyttää esim. trendikkäillä, mustilla vanteilla. Kumilistat, vanteet, keulamerkit, konepelti tai vaikka koko auto jos siltä tuntuu. Tätä voisi verrata auton yliteippaukseen mustalla mattakalvolla jos halutaan lähteä ajatuksella leikkimään.

Plasti Dip itsessään on kestävää kamaa. Suihkuttelet sitä kuin mitä tahansa spraymaalia ja annat kuivua. Minimissään kannattaa vetää 4-5 kerrosta jos halutaan hyvä ja kestävä lopputulos. Tuotteen ominaisuudet ovat varsin mykistyttävät, voit varmasti kuvitella mielessäsi kiveniskemän tms. naarmun mattamustalla pinnallasi. Ei hätää, Plasti Dippiä voidaan suihkuttaa vaurioituneeseen kohtaan uudelleen jolloin tuoreempi pinnoite imeytyy olemassa olevaan pintaan ja kuivuttuaan se näyttää taas kuin uudelta.

Plasti Dip suojaa pintoja auringon uv säteiltä, talven loskapas*alta ja tiesuolalta. Suojatut pinnat voidaan käsipestä kaikilla normaaleilla pesuaineilla ja säännöllinen peseminen pitääkin pinnan uuden näköisenä pitkään. Painepesureita tai pesulan harjoja kannattaa välttää.
 • Soveltuu automotiivisiin applikaatioihin (eli autojuttuihin)
 • Vanteet, ohjauspyörät, ovipaneelit, kumilistat, keulamerkit yms.
 • Voit valmistaa sillä mukavan kumipinnoitteen vaikka työkalun kahvaan
 • Kumipinnoite pysyy elastisena
 • Voit käyttää sitä puuhun, lasiin, köyteen, kuivakukkiin, saveen, kiveen, betoniin, keramiikkaan tai mihin tahansa mihin maaliakin voisi ruiskia
 • Joustavaa, ei halkeile
 • Eristää mm. sähköhommissa, kuumuudelta, ääniaalloilta
 • Kestäää sääolosuhteita, kemikaaleja ja iskuja
 • Nettopaino: 311g
 • Haitallista hengitettynä ja nieltynä
 • Riittävästä tuuletuksesta on huolehdittava
 • Maalaat omalla vastuullasi
 • Toimi kuten minkä tahansa spray maalin kanssa
 • Tsekkaa myös CanGun1 Spraypistooli

Arvostelut

 • Juniperus - 08 Marraskuu 2014
  Kirveenvarsi lipsumattomaksi tai autoon pientä tuunausta kiveniskemien peitteeksi. Sopii myös peittämään esineiden kiiltelyä mattaversioina.
 • AJ - 15 Heinäkuu 2014
  Loistava tuote mikä käy paikkaan kuin paikkaankin. Itse maalasin koko moottoripyöräni mustalla plasti-dipillä ja sain kaverini kateelliseksi.
 • José - 04 Maaliskuu 2014
  Erittäin toimiva ja kätevä hetkellisiin esim. vanteiden tai muun auton osien värittämiseen toimii kestävänä ratkaisuna sisäosissa! (Y)
 • Ale - 26 Lokakuu 2012
  "Painepesureita tai pesulan harjoja kannattaa välttää." Itse asiassa tuote kestää erinomaisesti jopa tykimmätkin painepesurit.
x

Haluatko tietää tuotteesta jotakin erityistietoa? Lähetä alla olevalla kaavakkeella kysymyksesi. Vastaamme tiedusteluusi pian!

Plasti Dip Spray