Kendama


Text
Pisteet:
Tuotearvio:

Lempinimi:

Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä

Ole hyvä ja täytä pakolliset kentät
Kendama
KendamaKendama

Kendama

Helppo oppia, mutta vaikea masteroida - Tämä ikivanha sanonta pätee myös Kendamaan, joka on koordinaatiota ja kolmiulotteisen liikkeen hahmotusta vaativa hullun siisti taitopeli.

Tilapäisesti loppu

Ilmoittakaa minulle, kun tuotetta on taas varastossa

sulje

19,90 €

Tuotekuvaus

Helppo oppia, mutta vaikea masteroida - Tämä ikivanha sanonta pätee myös Kendamaan, joka on koordinaatiota ja kolmiulotteisen liikkeen hahmotusta vaativa hullun siisti taitopeli.

Tällä vasaran ja tikarin yhdistelmällä voi suorittaa lukemattomia erilaisia liikkeitä, tasapainotteluja, lävistyksiä ja asentoja mukana tulevan pallon kanssa. Nipponit nimittävät niitä yksinkertaisesti "wazoiksi" mutta me ajattelimme puhua liikkeistä. Liikkeet suoritetaan miekkaan rakennettujen kolmen kupin avulla, joihin pallon voi ottaa kiinni tai joilla sitä voi pomputella. Kaksi vastakkain aseteltua kuppia ovat iso kuppi (ozara), pieni kuppi (kozara) ja kahvan alapäässä oleva on keskikokoinen kuppi eli chuzara.

Nimistä huolimatta kupit on siis tarkoitettu erilaisten liikkeiden avustajiksi. Virallisia liikkeitä on yli 100 (Japanin kendamajärjestön julkaisemassa kirjassa kuvaillut liikkeet) ja samaisen järjestön muissa julkaisuissa kuvaillaan yli 2000 liikettä. Kilpatason Kendamoiden valmistaja Japanissa ilmoittaa, että yli 30000 dokumentoitua liikettä on olemassa.

Kendaman soveltuu erittäin hyvin mökille ajanvietteeksi, toimistoon/kouluihin taukoleluksi tai täyspäiväiseksi harrastukseksi, jota kavereiden kanssa touhutaan. Pidemmälle päässeet harrastajat tiettävästi osaavat pomputtaa pallolla myös tuota vasaraa, joten haastetta pitäisi riittää loppuelämäksi. Laite soveltuu erittäin hyvin neliulotteisen hahmotuksen kehittämiseen sekä käsi-silmä-koordinaation parantamiseen.
 • Puupallo ja puinen kahva
 • Värioptiolla valitaan ainoastaan pallon väri
 • Soveltuu taitopeliksi, stressinpoistoon, ajanvietteeksi ja harrastukseksi

Arvostelut

 • anni - 13 Kesäkuu 2010
  Mulla on Kendama ja tykkäään hirveesti kendata tää on hyvä kapistus.
 • taija telenvuo - 16 Maaliskuu 2010
  kendama on hyvä keksinto.kaikilla on semmoset.
 • joonas - 08 Helmikuu 2010
  Täällä torniossa lähes kaikilla on tollanen ja olemme tilanneet sen englannista,saksasta yms. oli hyvä että tänne tuli tällaisia myyntin
x

Haluatko tietää tuotteesta jotakin erityistietoa? Lähetä alla olevalla kaavakkeella kysymyksesi. Vastaamme tiedusteluusi pian!

Kendama

x