Blast Match Fire Starter

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
 • Blast Match Fire Starter
 • Blast Match Fire Starter
 • Blast Match Fire Starter
Jousimekanismilla toimiva tulirauta tulushässäkkä Toimii yhden käden metodilla Superkuumat kipinät sytyttävät notskin herkästi Toimii säässä kuin säässä, myös märkänä Saat ohjattua kipinäsuihkun tarkasti sytykkeeseen

Tilapäisesti loppunut

29,90 2990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Pulju kutsuu kaikkia retkeilijöitä! Tämä uskomaton pikku tulikivi tuottaa kipinäsuihkun joka on kolme kertaa tulitikkua kuumempi. Ja se tekee sen millä säällä tahansa!

Kun rynnätään villiin luontoon on aina hyvä pakata mukaan kunnon tulentekovälineet, makuupussi, teltta ja puhtaita alusvaatteita. Nöyrä, joka sään tulitikku on ihan hyvä sisätiloissa, mutta kun yrität sillä saada tulen aikaan kasasta puita jotka on höystetty vesisateella, tuntuu vähän siltä kun koittaisi naulata ruuvia seinään kumivasaralla. (mikä on kylläkin hauskempaa).

Voit tietenkin luottaa esihistoriallisiin Kapteeni-Luolamies tyylisiin tapohin tulta tekiessäsi - keppien hierominen vastakkain on yksi metodi, kuin myös piikiven kilkattelu. Mutta nämä tekniikat ovat ehdottoman epä-Puljumaisia, sekä äärimmäisen ikäviä. Sitäpaitsi, tuottoa ajatellaksemme, emme mitenkään voisi myydä tikkuja ja kiviä muiden hi-tech aparaattien rinnalla.

Senpä takia me melkein sytyimme spontaanisti tuleen siitä innosta minkä tämä uusi Blast Match Fire Starter meille toi. Sen suunnittelutyön on tehnyt entinen US Air Forcen selviytymis-expertti. Tämä ultratehokas tulensytytys systeemi toimii täydellisesti kaikkein pahimmissakin sääolosuhteissa (täydellinen suomen keleihin siis).

Alkuperäisesti suuniteltu Rambo-tyylisille taistelijoille - tämä kevyt, mutta kestävä tulisormi kykenee toimittamaan aikamoiset kipinät jotka ovat kolme kertaa perustulitikkua kuumempia. Tämä tarkoittaa sitä, että Blast Match on kykeneväinen sytyttämään mitä materiaalia tahansa mihin tulitikkukin kykenee (puu, paperi, tuohi, kangas) jopa kovimmassakin sateessa, lumisellaisessa tai tuulessa. Ja jos Blast Matchisi kastuu, tarvitsee sitä vain pyyhkäistä ja taas toimii.

Blast Matchin sydämenä toimii jousimekanismilla operoitava piitanko (magnesiumia) joka pyörii 360° jotta ei tarvitsisi kuluttaa tankoa vain yhdestä kohdasta. Volframi Karpidi iskukivi on rakennettu sytytysnappulan alle ja suunnattu siten, että saadaan max määrä kipinöitä joka kerralla. Tämä poistaa sen miettimistyön mihin kapine tulisi suunnata ja antaa sinulle mahdollisuuden tarkasti keskittää kipinät sinne minne haluat. Sinun tarvitsee vain painaa peukalolla nappia ja työntää Blast Match haluttua kohdetta kohti. Paketin mukana tarkemmat ohjeet ja kuvat toimintaperiaatteesta. (englanniksi).

Tämä on todellinen pakko-saada vekotin jokaiselle joka viihtyy erämaassa. Joten jos olet lähdössä metsikköön tänään - tai minä tahansa päivänä - niin pidä huoli, että sinulla on Blast Match mukana.

Huomioitavaa:
 1. Jos piikivitankoa taivutetaan kohdetta vasten, saattaa se poiketa tai vahingoittaa iskuria. Aina suora työntö.
 2. Älä vedä iskuria pois Blast Matchin kotelosta
 3. Piikivitanko on tehty Magnesiumista eikä sitä tulisi käyttää sisätiloissa.
 4. Pidä kaukana laminoiduista pinnoista, koska ne syttyvät helposti.
 5. Älä koskaan tähtää kipinöitä toista ihmistä kohti tai mitään mitä et halua polttaa.
 6. Jos talosi syttyy tuleen - soittakaa palokunta, älkää meille.
 • Sytyttää laajan kirjon erilaisia sytykkeitä
 • Kipinät saadaan kohdistettua tarkasti
 • Tanko pyörii 360° astetta, kuluu tasaisesti joka puolelta
 • Suojakorkki lukkiutuu paikoilleen
 • Älä vedä iskuria pois Blast Matchin kotelosta
 • Piikivitanko on tehty Magnesiumista eikä sitä tulisi käyttää sisätiloissa
 • Pidä kaukana laminoiduista pinnoista, koska ne syttyvät helposti
 • Älä koskaan tähtää kipinöitä toista ihmistä kohti tai mitään mitä et halua polttaa
 • Jos talosi syttyy tuleen - soittakaa palokunta, älkää meille
 • Koko: 105 x 35 x 25mm
 • Paino: 65g

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
 • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.