Game of Thrones Värityskirja

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
45 tarkkaan detailattua piirustusta Virallisesti lisensoitu ja George R.R. Martin kirjoittama Hauskaa ajanvietettä ja puuhastelua

Tilapäisesti loppunut

12,90 1290

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Game of Thronesin katseleminen voi olla aikamoisen stressaavaa puuhaa, eikö? Lempihahmoja kaatuu kuin heinää yksi toisensa jälkeen. On vain ajan kysymys milloin joku läjäyttää kirveen Tyrionin päähän. Mitä sitten? Mentaalipuolen traumoja voidaan vain arvella.

Jos kukaan meistä meinaa selvitä tästä tulevasta kaudesta, on meidän kaikkien hommattava Game of Thrones Värityskirja. Koe George R.R. Martinin eeppinen maailma tavalla, jota et ole ennen nähnyt (2D kuvina, mustavalkoisina sellaisina) yli 45 exklusiivisen piirustuksen voimin.

Tälläiset "aikuisten värityskirjat" ovat varsin mukavaa puuhaa ja oivaa meditaatiota tämän vuosituhannen väsyneille - se on oikeasti kiva tapa rentoutua ja antaa ajatusten harhailla! Pysyykö kynä viivojen sisällä? Vai meinaatko kenties värittää punakynällä kaikki hahmot strategisista kohdista? Oli miten oli, on tässä hyvää terapiaa värityskirjan muodossa.

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.