Nessie Kauha

Lo and behold, Nessie Kauha! Hassun hauska soppakauha on saapunut Ei enää niin mysteeri kun hän ui kattilassasi Jokseenkin söpön näköinen ilmestys Seisoo pystyasennossa pöydällä jalkojen ansiosta

Tilapäisesti loppunut

12,90 1290

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Viimenään, jokaisen tunnistamattomaksi jäänyt lemppari vesihirviö on viimenään materialisoitu keittiövälineeksi: tässä tulee Nessie Kauha!

Mahtava kauha on omiaan kaikenlaisten liejuksien, eli keitoksien kanssa ja sen käyttöliittymä on naurettavan helppo - otat vain kaulasta kiinni ja voit kauhoa keittoa kattilasta pienempään astiaan. Nessiellä saattaa olla hieman kyseenalainen maine näin niinku piireissä, mutta ihmiskunnan himo kuumia keitoksia ja soppia kohtaan ei ole myytti. Joten, ole aina valmiina ja kuka ties, ehkä joskus saatat nähdä jotain muutakin kuin hassun hauskan soppakauhan.

Ja mitä vielä, Nessie pystyy seisoskelemaan itsekseen pystyasennossa, kiitos pikkuruisten jalantyyppisten.
 • Kauha pysyy itsekseen pystyssä esim. pöydällä
 • Valmistettu 100% akryylistä
 • Voipi laittaa tiskikoneeseen
 • Mitat: 24 x 11 x 7cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  05.12.2017 - Vii

  Ehkä maailman söpöin keittokauha! Ainoa ongelma on että se on hankalan muotoinen (ei saa ihan pohjaa kaavittua) ja niin syvä kauhaoasa että meikän kokkaustaidoilla liian veteläksi jäävä keitto ei lähde pois pohjalta.

  11.09.2017 - Eläin

  Suloinen lisko saa pienetkin syömään.

  13.12.2016 - Shoona

  Tämä on aivan ihana lisä iloiseen ruokapöytään! Nessien selkään mahtuu melkoinen määrä keittoa, ja keitto maistuu jostain syystä vielä vähän paremmalta kun se on lapettu lautaselle tällä kauhalla. Lapsia ei minulla ole, mutta varmasti must have lapsiperheeseen, jossa lapset ovat ruokavarovaisia!