Ögon Designs Alumiininen Lompakko

 • 9
  Ögon Designs Alumiininen Lompakko
 • 10
  Ögon Designs Alumiininen Lompakko
 • 11
  Ögon Designs Alumiininen Lompakko
 • 14
  Ögon Designs Alumiininen Lompakko
Tämä oli 1. Ögon Designs alumiinilompakko Klassikko ja edelleen hiton hyvä RFID suojattu 5A ja 6A malleissa molemmissa 7 korttitaskua 6A on hivenen isompi malli

Heti varastosta (18 kpl)

19,90 1990 29,90 € 2990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Metallinen lompakko voi korvata täysin 1900-luvun nahkaisen lompuukin ja se pitää elämäsi tärkeimmät dokumentit mitä parhaimmassa kunnossa ja ennenkaikkea suojassa pahalta maailmalta.

Innovatiivinen tuote Ranskalaiselta Ögon Designs -putiikilta mahdollistaa sekä miesten että naisten kanniskelevan kaiken tarvittavan taskuun mahtuvassa kuljettimessa: henkilöpaperit, kortit, käteisvarat... ja kaikki alumiinisen kuoren sisällä joka suojaa ja on kevyt kantaa. Eikä tule unohtaa sitä, että lompuuki löytyy käsilaukusta helposti ja sopii miesten taskuihin täydellisesti.

Aukeneva, viuhkatyylinen korttilokerikko on käytännöllisesti suuniteltu ja mahdollistaa helpon pääsyn jokaiseen korttiin jotka sisällä majailevat. Sulkumekanismista huolehtii yhden sormen lukitusnappi joka on helppo sulkea ja avata. Jämäkkä alumiinikotelointi suojaa korttejasi mm. elektromagneettiselta säteilyltä, joten magneettijuovasi olkoon huoleti vaikka itse sompailisitkin epäilyttävissä paikoissa.

Valittavanasi on kaksi erilaista mallia ja kattava kavalkaadi eri värejä: 5A on pienempi ja soveltuu perinteisille korteille paremmin kuin hyvin. 6A on aavistuksen isompi ja on erityisesti suuniteltu käteiselle sekä korteille.

Katso nyt lompakkoasi. Miltä se näyttää? Mahdollisuudet siihen, että se on pullollaan kuitteja, repaleinen ja oudon muotoinen ovat suuret. Aika noloa - eikö olisi aika panostaa 2000-luvun lompakkoon ja tehdä asioista helpompia itsellesi ja muille? Tiedäthän, lompakkosi kertoo sinusta ja tyylistäsi kaiken, et kuitenkaan kulje ihmisten ilmoillakaan repaleisilla vaatteilla? Sitäpaitsi, suojataanhan läppärit ja matkatavaratkin tänä päivänä todella hyvin, miksi ei siis rahoja ja luottokortteja?
 • 5A:
 •     Alumiinikuori (SS mallissa ruostumaton teräs)
 •     Sisällä repeämättömät PVC taskut
 •     Paino: 60g
 •     Toinen puoli sileä, toinen puoli uritettu
 •     Pakattu mustaan lahjarasiaan
 •     Mitat: 109 x 72 x 19mm
 •     Korttitaskut: 7kpl
 •     Tilaa 7 kohokuviokortille, papereille ja käteiselle
 • 6A:
 •     Alumiinikuori
 •     Sisällä repeämättömät PVC taskut
 •     Paino: 90g
 •     Sileä pinta molemmilla puolilla
 •     Pakattu mustaan lahjarasiaan
 •     Mitat: 117 x 93 x 18mm
 •     Korttitaskut: 7kpl
 •     Tilaa 7 kohokuviokortille, papereille ja käteiselle

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  30.06.2019 - Spiff

  Tosi hyvä lompsa. Olen tykännyt. Mutta reilu puolivuotta ihan normikäytössä, en ole edes pudotellut ja eilen avatessa naps! Ja lukko rikki! Hankin varmaan toisen vastaavanlaisen, katotaan miten käy!

  25.04.2019 - AJ

  Hieman yli vuoden käytetystä yksilöstä hajosi kassalla avatessa lukitusmekanismin salpa. Lompakko ei ole putoillut eikä ollut ylitäytettynä.

  Tämän n. 2x4 mm kokoisen muovikielen murtuminen tekee lompakosta suoraan käyttökelvottoman. Tämä on todella sääli sillä lompakko on muuten tukevan oloinen ja miellyttävä.

  13.12.2015 - Hene

  Hieno lompakko kaikin puolin mutta kyllä tuo 6A käy silti pieneksi kun korttien lisäksi mukana pitää kuljettaa kohtuu paljon muuta tavaraa työhöni liittyen.

  27.10.2015 - Tanja

  5A-lompakko on ollut nyt käytössä jo ainakin pari vuotta ja toiseen en vaihtaisi. Lompakko on pyörinyt menossa mukana ja saanut toki jonkin verran naarmuja, mutta se ei ole haitannut. Jokusen kerran on käynyt muidenkin mainitsema tilanne, että lompakko on tippunut lattialle ja kortit ovat levinneet ympäriinsä. En ole onnistunut rikkomaan vielä sulkemismekanismia, vaikka lompakko on lähes kokoajan ylitäytetty (tällä hetkellä 10 korttia, pari seteliä sekä käyntikortti). Ehdottomasti hankinnan arvoinen kapistus ja olen hieman pohtinut jo tuoteperheen muitakin lompakkoja/laukkuja.

  Pulju.net: Ögon Designs uudisti lukkolipareen about pari vuotta sitten. Se on nyt vähän kestävämpää tekoa.

  08.09.2014 - Sandman1402

  Mahtava lompakko korttien halkeilusta yms. kärsiville. Ainoa miinus, että aukeaa lähes tyhjänäkin maahan pudotessaan liian helposti.

  23.07.2014 - Rane

  Kestävä ja hienon näköinen lompsa. Hieman vaan vaatii totuttelua avaamisen kanssa, että kortit eivät lennä pitkin lattioita lompakkoa avatessa.

  22.05.2014 - ei ole

  Miehelle tällaisen olen ostanut. Ei tarvinnut tippua kuin kerran lattialle, kun lukitusmekanismi oli palasina. Ajateltiin, että ehkä kyseessä oli valmistusvirhe tai vastaava, joten hän osti vielä toisen samanlaisen. Saman kohtalon joutui sekin lompakko kokemaan yhden tippumisen jälkeen. Muutoinhan tuo olisi tajuttoman kätevä lompsa.

  Pulju.net: Ögonia ei saa "ylitäyttää", eli jos lompuuki on jatkuvasti pingotuksessa kun sinne on tungettu liikaa kamaa sisään, joutuu lukkomekanismi koville ja äkillinen isku voi purkaa jännityksen juurikin tällä lukon hajomisella...

  15.02.2014 - Kimbe

  Olen omistanut tuon 6A version nyt jo parivuotta ja hyvin on palvellut! Lukitusmekanismi pelaa edelleen loistavasti muovisuudesta huolimatta.

  Muutaman kolhun alumiini kuori on ottanut vastaan ja jos lompakkoon tunkee liikaa kortteja/kuitteja niin kansi ei pysy kiinni. (Obviously) Suuri koko ja liukas pinta aiheuttaa välillä tilanteita joissa istuessa lompakko pompsahtaa takataskusta lattialle tai matalista kangashousujen taskuista.

  Olen kyllä erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja suunnittelin tilaavani tuon pienemmän version jottei tanssilattialla tulisi enempää kortit lattialta haravoimis tilanteita.

  Suuri koko ja liukkaus miinustavat tuon yhden puuttuvan tähden. Pienemmältä versiolta odotan viiden tähden suoritusta.

  -Kimbe

  12.09.2012 - Nimetön

  Ihan OK, MUTTA!!!! Aika vähän on värivaihtoehtoja! Miehelle pitäisi ostaa, mutta värivaihtoehdot miehille kovin suppea, kun mainoksessakin on camoa sun muuta hienoa.

  Pulju.net vastaa:
  Meiltä on joskus tietyt värit myyty tilapäisesti loppuun. Kandee soittaa asiakaspalveluun jos kuvassa näkyy jotain mikä ei oo tilattavissa, tai sit voi vaan tsekata myöhemmin uudelleen. Todennäköisesti ollaan tilattu siinä vaiheessa lisää.

  13.10.2012 - Hannu

  Nahkalompakoissa on mm ajokortti ja pankkikortti katkennut, takataskussa lompakko myötäilee kehon muotoja ja kortit ei kestä. Ögoni on kestänyt jo pari vuotta, kertaalleen jo tippui moottoripyöräreissulla taskusta hiekkatiellä. Pieni naarmu jäi lompakkoon, mutta on katu-uskottavampi, korteissa ei naarmun naarmua. Ei tule vaihtumaan, paitsi samanlaiseen eri ulkonäöllä. Kovin paljon käteistä ei mahdu, mutta nykyaikana kortit onkin kätevämpiä.

  23.10.2012 - Terhi

  Miehelle ostin tämmösen ja se diggas tuotteesta kovasti.

  16.12.2011 - ex-nokialainen

  Aluksi olin ihan tohkeissaan ku nii hyvä lompakko, mutta tarvinu ku kerran tippua n.40cm korkean kahvipöydän reunalta, niin lukkomekanismi rikki. Siksi lähti 2 tähtiä.

  19.12.2011 - Oskari

  Erittäin mukava ja näyttävä lompsa. Ollut nyt käytössä keväästä asti.

  16.04.2012 - Siiri

  Ostin taannoin 5A Stainless (Ebony) lompsan. Toimi loistavasti! Harmi vaan että täytynee ostaa uusi kun edelliselle kävi hullusti. Oma moka, mutta ei olis kortit säilyny ehjinä normilompakossa. Töissä ollessa lompsa oli poikkeuksellisesti takin taskussa, takkipa pääsi tipahtamaan käsistäni juuri kun olin Roclan sähköpumppua tyrkkäämässä trukkilavapinon alle lähteäkseni sitä viemään varastoon, kuului pieni ikävähkö ääni.. Nykäisin sitten pumppua takaisin päin ja katsoin takin taskuun, oli lompuuki vääntynyt aikamoiselle mutkalle ja avausmekanismi tietysti rikki, muovia kun on. Mutta oli ainakin kortit ehjiä. Lompakon ainoa heikko puoli on avausmekanismi, ensimmäisestä tilaamastani se meni rikki ihan normikäytössä ja jouduin sen palauttamaan. Mutta toisessa se säilyi pitkään kunnossa kunnes sattui tämä pikkuinen onnettomuus :P mutta oma moka joten minkäs teet.

  04.05.2012 - Jani

  Käytössä 2,5 vuotta ja edelleen toimii moitteetta! Uskomattoman laadukas tuote. Joskus kaipaisin seteleille tuota isompaa mallia, mutta korttilompakkona tätä en enää vaihda. (Joskus varmaan uusi kuosi)

  28.06.2012 - tyytyväinen

  5A ollut käytössä nyt lähes kolme vuotta ja lukko mekanismi on edelleen yhtä napakka kuin uutena. Ainoa pieni miinus on värin kuluminen pinnasta, itsellä on musta lompakko ja vaalea alumiini paistaa hiukan läpi. Olen käyttänyt ainoastaan tätä lompakkoa jatkuvasti kolmen vuoden ajan, joten käyttöä ja kulumista kestää todella hyvin. Paras omistamani lompakko!

  12.08.2011 - Teme

  Aivan loistava lompakko! Kaikki oli juuri niin laadukasta kuin kuvauksesta käy ilmi!

  11.08.2011 - Suppo Taalamaa

  5A on kätevän kokoinen taskuun ja ulkoasu on tyylikäs! Sisään uppoaa tarpeeksi tavaraa, joten lompakkoa en enää tarvitse! Tässä on myös hyvä lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea.

  Toivottavasti avausmekanismi kestää räpläystäni...

  12.07.2011 - Tero Pohjasniemi

  6A hieman liian iso farkkujen taskuun ollakseen huomaamaton. Tarkistanpa vielä minkä kokoinen tuo 5A on jos se menisi paremmin. 6A kyllä muuten loistava!

  12.07.2011 - Marko

  Tämä lompsa on Parhautta. Mahtuu taskuun ja operointi sujuu kätevästi yhdellä kädellä. Mikään muu ei tämän jälkeen kelpaa!

  16.06.2011 - Antti

  Huipputuote! Pari vuotta sitten vaihdoin tällaiseen, eikä ole kaduttanut. Kestää kovaa kulutusta, mahtuu pieneenkin taskuun. Bonuksena on kylymä myös kesähelteillä!

  22.01.2011 - Jake Hirvonen

  Just sellanen kuin olin päiväunissani haaveillutkin. Mukava ja helppo käyttää, löytää heti sen kortin jota tarvitsee, ja helposti. Käteistäkin tuonne menee, setelit ja "kärrimarkat" Kuititkin mahtuu hyvin jos malttaa vähän taitella niitä. Ajokortti pitää vielä uusia niin mahtuu sekin matkaan, tuo vanha pahviläpyskä laminoituna ei oikein halua tuonne mennä. Eikä tarvitse huolehtia että kortit taipuis tai muuten vahingoittuis vaikka pitäs Ögonia pers'taskussa. Ja mulla siis tämä isompi malli kullan värisenä, suosittelen. Kiitos

  24.03.2011 - Dora

  Kerrankin tuli ostettua miehelle joululahja, joka taisi olla napakymppi. Boksi tuli välittömästi käyttöön, ja joku positiivinen murahduskin muistaakseni kuului.

  12.01.2011 - Hagu

  Tänään saapui postissa 6A hopea posa =) Ensi tuntuma oli hämmentynyt. hetken ihmettelin ja sitten kamat vanhasta posasta tähän uuteen tulokkaaseen. Kaikki kortit ja tukko kahisevaa + muuta silppua mahtui loistavasti. Nyt hetkien pyörittelyn jälkeen tunnelmat on TÄÄ POSA ON AIVAN PIRUN LOISTAVA!!!! Mahtuu etu/taka taskuun loistavasti ja taka-taskussa ollessa lähes huomaamaton ja kulkee myös povarissa mutkitta.

  07.10.2010 - Anssi

  Paras ikinä omistamani lompakko! Erittäin näppärä avata ja huomaamaton taskussa, muutenkin erittäin tukeva ja laadukas!

  24.05.2010 - kari rossi

  Tosi hyvä ostos!!!6a mahtuu hienosti ja kätevästi rintataskuun!Kaikki tärkeät kortit on hyvin tallessa ja rahat.Kelpaa ottaa esille kassalla,on niin komia!

  01.02.2010 - Ali

  Uskomattoman hyvä lompakko. Kortit tulevat helposti ulos ja sujahtavat kätevästi takaisin, mikä oli ongelma nahkaisen lompakon kanssa kun piti laittaa tarkasti "uralle". Jälkeenpäin voi vielä hankkia kaiverruksen kultasepän liikkeistä vaikka lompakon nurkkaan. Tämän parempaa lahjaa en olisi voinut jouluna saada.

  08.01.2010 - Antti

  Paras lompakko mitä mulla on koskaan ollu, säilöö kätevästi kortit ja setelit, ja mikä yllätti mua eniten, on se, että lompakko ei tunnu juuri miltään, kun se takataskussa on.

  Loisto lompakko, 5 tähteä :D

  Toivottavasti tulavaisuudessa tulee isompia malleja, ei meinaan paljoo jääny tilaa ku laitto kaiken. Onkohan 7A mallia tulossa piakkoin? :D Tilaisin ainakin heti sellaisen.

  29.11.2009 - Petteri

  "Vesa: Oikee kätevä ja siisti lompakko. Otin tämän myötä uuden käytännön, kuljetan mukanani vain kortteja ja seteleitä, kaikki käteen ilmaantuvat kolikot joutaa säästöpossuun :D"

  Olen täysin samaa mieltä. Myös itse siirryin tallettamaan kolikot säästöpossuun!

  14.10.2009 - Pulla

  Sain tänään 6AH mallin itselleni. Ulkonäön puolesta voin sanoa että erittäin tyylikäs on. Harjattu alumiini, dark grey värillä kolahtaa ainakin meikäläiseen :) Mukaan mahtuu kaikki kortit ja hieman setelikäteistäkin. Tosiaan ylimääräistä tilaa ei paljoa ole, joten voin kuvitella että jos käteistä haluaa kuskata mukana, niin kannattaa tämä isompi malli hankkia. Ainoa epäilykseni kohdistuu avausmekanismiin. Näyttää aika ohkaiselta tuo muovinen "lukkolipare". Tosin muovi vaikuttaa olevan kestävimmästä päästä, joten eiköhän se pitkään tule kestämään :) Muuten avausmekanismi on erittäin toimiva.

  15.10.2009 - Make

  Bussikortin lukeminen tämän läpi ei onnistu mutta ehdottomasti paras lompakko mikä itellä on koskaan ollut!

  15.10.2009 - Vesa

  Oikee kätevä ja siisti lompakko. Otin tämän myötä uuden käytännön, kuljetan mukanani vain kortteja ja seteleitä, kaikki käteen ilmaantuvat kolikot joutaa säästöpossuun :D

  15.10.2009 - Henna

  Osti A5 kokoisen kotelon ja ihastuin ikihyväksi!!! Mahtuu sopivasti taskuun ja on huomaamaton. Ajatella kuinka helppoa on nyt lähteä pikkuruisen laukun kanssa baariin ja sujauttaa tämä sinne :)

  15.10.2009 - Katri N.

  Käytännöllinen ja siistin näköinen eikä kukaan osaisi aavistaa onko lompakko.

  15.10.2009 - Heli L.

  Todella sikaupea keksintö vanhanajan lompakon tilalle=D Kyllä nyt lähti kierrätykseen kaikki vanhat lompakot laatikoista pois!

  15.10.2009 - Jaybee

  Ehdottomasti paras lompakko, joka minulla on koskaan ollut. Kaikissa aikaisemmissa kortit vääntyivät ja menivät poikki huomattavasti aikaisemmin kuin kortti meni vanhaksi. Tässä ne pysyvät käyttökelpoisina pitkään. Avausmekanismi on kätevä ja kortit saa poimittua helposti ja nopeasti. Kannattaa ostaa 6A, jos kantaa käteistä usein mukana, sillä 5A:n viuhkaan mahtuu 5e seteli kaksikerroin taitettuna, mutta 10e seteli on jo liian iso.

  Istuessa lompsa tuntuu perstaskussa samalta kuin mikä tahansa muukin lompakko, vaikka onkin alumiinia. Vielä on testaamatta onnistuuko bussikortin luku kotelon läpi.