Tight Wallet

Superslimmi lompakko Säilöö jopa 20 korttia jos niikseen tulee Italialaista nahkaa ja elastanssia Designed by Jack Sutter Vähemmän on enemmän

Tilapäisesti loppunut

39,90 3990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Brooklynistä lähtöisin olevan suunnittelijan Jack Sutterin statementti on, että minkään ei tulisi olla isompi tai monimutkaisempi kuin sen täytyy olla.

Tight Wallet on valmistettu pehmeän italialaisen nahan sekä laadukkaan elastisen materiaalin kombinaatiosta. Kauniin yksinkertainen Tight Wallet pitää taskuroinasi siistissä järjestyksessä ja sen voi helposti sujauttaa vaikka takataskuun. Mukavan huomaamaton tiukimmissakin pillipöksyissäsi, vihdoinkin lompakko, joka kunnioittaa tiukkojakin vaatteita.

Tight Wallet on superjoustava, joten kortit on todella helppo laittaa sisään ja ulostaa. Tämä venyy ja laajenee niin paljon, että voit kantaa mukanasi 2-3 korttia tai vaikka kahtakymmentä! Voit jopa sujauttaa sen puhelimesi ympärille ja siinä on pieni pikkutasku kuiteile, kolikoille, kuville tai mitä ikinä haluatkaan siellä säilöä. Pidä tavarasi tiukasti siistissä nipussa, ja hommaa Tight Wallet.
 • Pidä taskutarpeesi järjestyksessä
 • Valmistettu Italialaisesta nahasta ja laadukkaasta elastisesta materiaalista
 • Tuplatikkaus takaa kestävyyden
 • Mahtuu miltei mihin vain, tuottamatta ikävää pullotusta
 • Sisältää salaisen pikkutaskun
 • Voit sulloa jopa 20 korttia, mutta sitten se jo vähän pullottaa
 • Koko noin 7 x 5.5 x 0.5cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  08.12.2015 - Kungen

  Hain kyseisen tuotteen ruskean värisenä postista eilen. Pakettin postituspussista poisottaessani jo huomasin heti, että olin ostanut laatutuotteen. Tuote oli pakattu niin laadukkaan näköisesti pahviseen koteloon, jossa oli tietoa lompakon valmistuksesta, materiaaleista, sekä materiaalien valmistusmaasta. Lompakkoa katsoessani aluksi tuli sellainen tunne, että miten tämä voi olla näin pieni, kun kuvissa se näytti paljon isommalta. Lopulta kuitenkin nielin "pettymykseni" ja tajusin että ei se paljoa isompi voisikaan olla, kun korteille tarkoitettu. Lompakko venyy kuitenkin todella paljon, mahtui hyvin jopa iPhone 6S puhelimeni ympärille. Joten tavaraa tähän kyllä mahtuu. Tuote on ulkonäöllisesti todella upea, ja aito italialainen nahka pinnassa tuntuu ihanan pehmeältä. Elastisesta materiaalista valmistettu takapuoli vaikuttaa myös todella kestävältä, eikä näytä siltä että lähtisi helposti rispaantumaan.

  Tällä hetkellä kanniskelen tässä mukana viittä korttia, ja lompakko tuntuu kerrankin äärimmäisen kevyeltä. Voin vaan odottaa niitä kesäpäiviä, kun ei tarvitse painavaa lompakkoa enää raahata, vaan näinkin kätevää tuotetta kuin Tight Wallettia.

  Suosittelen ostamista ehdottomasti!