Reserved Pyyhe

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta (1 kpl)

17,90 1790

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Älä anna paikkaasi muille ollessasi rannalla tai altaalla, tämä hauska rantapyyhe kertoo tiukkoja faktoja selvällä englannin kielellä.

Merkkaa reviirisi RESERVED pyyhkeellä. Normaalisti kaikki aurinkotuolit täytetään rannalla nopeasti ja jos jostain löytyy yksi vapaa, lähtee sekin kävelemään aika rivakasti. Näinä epätoivon aikoina voit kuitenkin taistella vastaan upouudella aseellasi. Pidä siis huoli, että muut tietävät tuolin olevan varattu, etkä ole tosiaankaan luovuttamassa sitä.

Reserved Pyyhe on statementtisi ja yksikään täysijärkinen ei tule loukkaamaan rajojasi kun olet pulahtamassa altaalla tai meressä. Toimii äärimmäisen hyvin tukkoisilla biitseillä jossa ihmiset käyttäytyvät kuin hyeenat aavikolla - ei mitään rajaa! Sinun paikkasi ei todellakaan ole vapaana. Tässä voi toki käyttää harkintaa, etenkin jos rannan kuumin hottis haluaa vaikkapa jakaa tuolin kanssasi.

Reserved Pyyhe on äärimmäisen hauska ja se helpottaa sinun olemistasi - altaalla alituiseen parasta kohtaa lurkkivat kanssaihmiset ymmärtävät kyllä yskän. Toimii - mitä muuta voisit enää pyyhkeeltä pyytää?
  • 100% Puuvillaa
  • Koko: 153 x 80cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.