Sushi Bazooka Leikkaus Jiirillä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Sushi Bazooka tekee sushin rullaamisesta nautinnon Päivitetty versio leikkaus jiirillä Valmista Japanilaista kalamössöä iisisti

Tilapäisesti loppunut

27,90 2790

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Sushi on alunperin vanha japanilainen ruokalaji, joka on satojen vuosien saatossa jalostunut nykyiseen muotoonsa. Tänne periferiaankin sushi on rantautunut aikapäivää sitten, ja on kokoajan suositumpaa.

Sushia on mukava valmistaa myös kotona - ja järkkäillä kunnon sushi-iltoja! Kunhan raaka-aineet ovat kohdillaan! Sushin valmistamisessa ainoa ikävä ja haastava puoli lienee suupalojen saattaminen ominaiseen muotoonsa, eli rullalle. Okei, rullamiseen on saatavilla bambusta valmistettuja levyjä, jotka ovat kuitenkin mielestämme hankalia ja niiden avulla on epätoivo kehissä kun yritetään saada aikaan esteettinen ja helposti leikattavaa rulla.

Nyt loppuu se turha bambulla räplääminen, siirrytäänpäs tälle vuosituhannelle. Saanemme esitellä Sushi Bazookan, päivitetyn version - masiina, joka mullistaa tavan rullata tätä jaappanilaisten herkkua. Sushi Bazooka muistuttaa ulkonäöltään hieman sinkoa, josta se on nimensäkkin saanut.

Sushi Bazookan ideana on, että riisi ja valitsemanne lisätäytteet tungetaan sylinterin sisään ilman leväkäärettä. Tämän jälkeen sylinteri suljetaan ja päätyyn asetetaan kansi. Mukana tulee sauva, jolla riisimassa tiivistetään survomalla. Tiivistämisen jälkeen kansi pois päädystä ja jälleen painetaan sauvalla, jolloin tasainen, kiinteä massa työntyy ulos putken päästä. Tämän jälkeen tiivis massa laitetaan leväpedille ja yksinkertaisesti vaan pyöräytetään sen sisälle. Tässä päivitetyssä kahden palikan setissä, toimitetaan myös leikkaus jiiri, jolla saat varmasti jokaisesta suupalasta saman kokoisia, eikä feng shuit mene sekaisin.

  • Helppo tapa valmistaa sushia
  • Päivitetty setti mukana leikkaus jiiri
  • Erillisten osien vuoksi helppo pestä
  • Valmistettu muovista
  • Konepesua ei suositella
  • Esteettinen helposti leikattava lopputulos
  • Mukana englanninkieliset ohjeet sekä sushi reseptejä

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.