Beer Pong

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Juomapelien ehdoton ykkönen Beer Pong on klassikko Setissä kaikki tarvittava ultimaattisiin geimeihin 12 x kuppi & 2 x pallo Loistavaa ajanvietettä etkoille

Tilapäisesti loppunut

6,90 690

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 6,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Pompauta pingispallo pöytää pitkin johonkin vastustajasi kaljamukeista, pakottaen näin hänet juomaan alkomahoolisen sisällön? Älä istuskele odottamassa vaan pistä Yhdysvalloissa jo kohunmaineeseen noussut Beer Pong tilaukseen.

Beer Pong on juomapeli jossa pelaajien tulee heitellä pingispalloja pöytää pitkin ja koittaa osua toisella pompulla yhteen useista olutmukeista jotka sijaitsevat pöydän toisella puolella. Yleensä peliä pelataan kahdella 2-hengen porukalla, joista molemmat ovat omalla puolella pöytää. Virallisia sääntöjä ei ole, joten ne saattavat vaihdella riippuen porukasta ja alkoholisoitumisen tasosta.

Kun pallo laskeutuu kuppiin, tulee puolustavan tiimin juoda kaikki neste mitä siinä kupissa on. Kupit eivät ole yleensä piripintaan täynnä ja saattaa joukossa olla vesilasejakin joilla pallo saadaan kätevästi putsattua kaljasta aika-ajoin. Tämä setti sisältää kaiken tarvittavan (paitsi oluen), jotta voitte pistää Beer Pong -skabat pystyyn alta aikayksikön.

Kaveriporukan kesken järjestettävät juomapelit ovat aina hauskoja, tapahtuivat ne sitten pubissa tai jonkun kämpässä. Kaikissa peleissä ei missään nimessä ole kyse siitä, kuka juo eniten vaan useimmiten pelit vaativat taitoa tai tuuria ja Beer Pong kalahtaa juurkin jälkimmäiseksi mainittuun kategoriaan. Jos peliin haluaa lisää haastetta, voi osan kupeista jättää puolitäydeksi tai melkeinpä tyhjäksikin!

Setin mukana toimitetaan 12 pelin henkeen sopivaa kuppia sekä kaksi palloa. Tässä eväät täydellistä Beer Pong -iltaa varten. Kaljan ja kaverit joudut hommaamaan muualta!
  • Pelaa vastuullisesti
  • Sopii vain aikuisille
  • 12 Muovimukia
  • 2 Palloa

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.