Tuotetiedot

Häiritseekö auton kojelaudalla liukuva kännykkä keskittymistä? Grip Strip tulee hätiin! Se pitää paikallaan kaiken, kiitos nanoteknologiaa hyödyntävien imukuppiensa.

Tämä mullistava läpyskä on nimeltänsä Grip Strip. Se sisältää mikroskooppisen pieniä imukuppeja, jotka tarttuvat kaikkeen mikä sitä koskettaa. Grip Strippiin voi kiinnittää mitä vain: Kello, arskat, puhelin, kynä, avaimet, you name it. Tämän voi pistää vaikka seinään ja takapuolelle taulun kiinni.

Suositeltu käyttötarkoitus ja kohderyhmä on kuitenkin autopuolella: Laita se autosi liukkaalle kojelaudalle ja saat yhtäkkiä äärimmäisen pitävän alustan kamoillesi! Testiryhmämme mielestä mm. puhelin pysyy tämän päällä kuin liimattuna, mutta sen saa kuitenkin nostettua irti hyvin helposti. Vihdoinkin puhelinteline/naviteline/tablettialusta, joka ei vaadi imukupin tai ruuvien kanssa rävellystä!

Grip Strip tuntuu hieman tahmealta kosketukselle, mutta todellisuudessa ne ovat vain ne pienet imukupit mitkä tarttuvat myös sormiin, eli läpyskä itsessään ei ole limainen tai kostea. Se kestää jopa 250 celcius asteen kuumuutta ennenkuin sen rakenne muuttuu, joten siitä ei jää märkää länttiä alustaan kovassakaa auringopaisteessa.
 • Emme ota mitään vastuuta siitä mitä kiinnittelet tällä
 • Ole erityisen varovainen jos käytät sitä isojen ja kalliiden juttujen kiinnittelyyn
 • Ei seiniin joista voisi maalipinta rapistua irti
 • Pitää puhelimet ja gadgetit hienosti paikallaan auton kojelaudalla
 • Sopii niin pystysuoriin kuin vaakatasossa oleviin pintoihin
 • Ei liimaa, magneetteja tai epäilyttäviä tahroja
 • Valmistettu laatuluokan silikonista
 • Myrkytöntä ja hypoallergeenista (mitä ikinä se onkaan)
 • Kestää vettä, korkeita lämpötiloja ja auringonvaloa
 • Jos se likaantuu, pyyhkäiset sen puhtaaksi kostealla liinalla ja palautat tartuntapinnan
 • Koko: 7.5 x 15 x 0.2cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  04.12.2015 - Vilear

  Positiivinen yllätys. Tää on kannattava ostos!! kannattaa harkita mihin laittaa kiinni, itse laitoin seinään niin kun otin pois osa tapetista jäi tähän kiinni, pienellä huuhtelulla lämpimän veden alla tapetit lähti ja tuote on taas kuin uusi :)

  25.06.2015 -

  Mahtava keksintö! Epäilin tuon kuvan aitoutta todella pitkään sillä kaikenlaisia liukuesteitä on tullut nähtyä ja kokeiltua muttä tää oikeesti toimii. Loistava lahja kelle vaan ja voi käyttää muutenkin kuin autossa. Tää siis imaisee tavarat suorastaan itseensä sen verran jämäkästi että piti heti kokeilla ja sain liimattua kaukosäätimet seinään :D. Saa vaikka leikattua saksilla palasiksi liukuesteeksi jonnekkin ja saa myös kahvinkeittimen jämäkästi pöytään. Näitä tilaan kyllä lisää jatkossa!

  14.06.2014 - pena

  Aivan mahtava tuote, Aion varmasti itsekin ostaa, kun kaverini autossa tätä kokeilin jo... Piti tiukasti kiinni kaiken mitä nyt käteen sattuikaan... Mahtava idea esim. lahjaksi autoilevalle ihmiselle!