Instant Liitutaulu

Tilapäisesti loppunut

7,50 750

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 7,50 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Instant Liitutaulu tuo liitutaulun mukanasi kaikkialle. Pidä instant presentaatio vaikka parkkipaikalla auton parkkeerauksesta sitä kaipaavalle uusavuttomalle!

Instant Liitutaulu on jotain, jonka olemassaoloa ei moni tulekaan miettineeksi etukäteen. Laite on siis rullalle pyöriteltävä matto, johon voi piirtää liiduilla. Se on itsestään kiinnittyvä, eli voit lätkäistä sen kiinni tasaiselle pinnalle, kuten ikkunaan, ja vetäistä sen irti kun olet esitelmäsi pitänyt. Sen jälkeen rullaat sen kasaan ja tunget takaisin sinne mistä sen esiin kaivoit.

Liitutaulun koko on 200cm x 45cm. Se on valmistettu hienosta aineesta, jota voi saksilla leikata haluamaasi muotoon. Hintakaan ei päätä huimaa, joten tilaa heti pari kappaletta varastoon ja olet varautunut instant-esitelmöintiin!
 • Rullalle pyöriteltävä liitutaulu
 • Kiinnittyy tasaisille pinnoille eikä jätä jälkiä poistettaessa
 • Koko: 200cm x 45cm
 • Voit leikata sen saksilla eri muotoiseksi
 • Mukana liituja: 2 x valkoinen + keltainen + punainen + sininen

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  15.03.2016 - TheMoistEgoist

  Pikkusen siisti käyttää kauppalistana vihreässä kuplassa, voit nätyttää että olet ekoista ekoin kun tablettisi ei syö sähköä eikä paperia. Vieläkö sais tän kivitauluversiona jossa hiilijalanjälkeä on kasvatettu vain kiveä sahatessa.

  13.12.2013 - Luikki

  Aivan todella mahtava! Sopiva vuokrakämppään, johon seiniin ei saa kiinnittää mitään pysyvää tai jälkiä jättävää. Hinta suhteessa laatuun on todella hyvin.