Kirjatuki Lamppu

Kätevä lukulamppu ja teline kirjalle Lukemasi kirja toimii ikäänkuin talon kattona Miellyttävää pehmeää valoa Kirjan joudut hommaamaan erikseen Toimii verkkovirralla

Tilapäisesti loppunut

79,90 7990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Jos yöpöydältäsi uupuu vielä lukulamppu tai haluat päivittää uudempaan, on tämä lamppu vertaansa vailla.

Nerokkaasti suunniteltu on puoliksi tehty! Tästä voi joku vääntää puujalkavitsin (ja on vääntänytkin, kuten Fingerporia lukevat saattavat muistaa!) Ja vähän niinkuin tällä puujalkavitsillä mennään nytkin. Tämä talon näköinen lamppu on vain kattoa vaille, mutta mitä ihmettä: Kattos, kattohan on! Kun se on se kirja mikä nyt tällä hetkellä lepää yöpöydälläsi. Jätät sen vain lampun päälle mennessäsi lopulta nukkumattien maailmaan ja se muodostaa samalla katon.

Seuraavana iltana, ympyrän sitten taas miltei sulkeuduttua, nappaat kirjan kätöseesi, lukaiset hetken lampun antamassa pehmeässä valossa ja painelet takaisin kotiisi - Unten maille. Tämä jos mikä sopii lukuvaloksi ja ajaton, tajuntaa laajentava design tekee tästä lampusta sopivan mille tahansa yöpöydälle, kenelle tahansa lukijalle.
  • Koko: 150mm x 110mm x 150mm
  • Valmistettu huurrutetusta lasista (ts. valo tulee ulos pehmeänä)
  • Toimii verkkovirralla
  • Kuvissa näkyvä kirja ei tule mukana!
  • Sopii lukuvaloksi yöpöydälle

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    01.04.2014 - Mimmi

    Tyylikäs sellaisenaan ja hauska kirja kattona. Ja voittaa Talo-valaisimen materiaalin osalta, koska on lasia eikä muovia! Suosittelen!