Lihansyöjäkasvi Peltipurkissa

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Kasvata oma Venus Fly Trap Lihansyöjäkasvi! Erittäin helppo setti, sisältää kaiken tarvittavan Paitsi veden, auringonvalon ja hoivan Seuraa ohjeita ja kohta sinulla on oma lihansyöjäkasvi! Loukku tykkää kärpäsistä

Tilapäisesti loppunut

9,90 990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Kasvata oma Lihansyöjäkasvi - toimitetaan helpossa purkissa, lisää vain vesi ja auringonvaloa (ja kärpäsiä)! Elävä kärpäsloukko keittiössäsi pitää banaanikärpäset kurissa kesät talvet. Itseasiassa saatat jopa innostua viljelemään kärpäsiä tälle pedolle! Ei emme valehtele!

Jos luulit, että kasvien kasvatus on hauskaa, niin odotappa kun ne alkavat ahmia kutsumattomia vieraita keittiöstäsi! Kasvata lihaa syövä peto pelkistä siemenistä! On olemassa vain harvoja esimerkkejä siitä, että kasvikunnan jäsen pärjäisi eläinkunnan mahdille - Venus Fly Trap -lihansyöjäkasvi on varmaankin niistä harvoista esimerkeistä se kaikkein kuuluisin. Saattaa kuulostaa oudolta jos sanomme, että kaikista mahdollisista lihakimpaleista mitä tämä kasvi voisi syödä, niin kärpäset ovat sen ruokalistalla - ehkä niitä on helppo pyydystää... Myönnä pois, et kovinkaan usein näe kun kasvi kukistaa pannahisen pörriäisen omilla luonnollisilla konsteillaan - ethän?

Näiden kasvien luonnollinen kasvuympäristö on South-Carolina USA:ssa - ja niiden kasvattaminen sisätiloissa vaatii mahdollisimman samanlaisen ympäristön kuin alkuperäisessä kasvupaikassa. Eli mielellään kostea ja lämmin. Kitti toimitetaan peltipurkissa, joka sisältää kaiken valmiina - avaat vain purkin ja alat kastelemaan ja viherpeukaloimaan parhaasi mukaan.
  • Kasvata oma Venus Fly Trap Lihansyöjäkasvi
  • Helppokäyttöinen peltipurkki
  • Purnukka sisältää kaikki ravinne ym. aineet
  • Sinun tulee vain kastella, antaa valoa ja hoivata
  • Saadaksesi kasvin kukoistamaan: Kastele sitä säännöllisesti
  • Kasvin koko: Riippuu siitä kuinka vihreä peukalo sinulla on

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.