Metallinen Vankilatarjotin

Valmistettu ruostumattomasta teräksestä Näppärä tarjotin vaikka TV:n ääressä syöpöttelyyn Näitä voi muuten pinoa päällekkäin Ruokaile kuin kunnon vangit sen tekeävät Mitat: 40 x 30 x 2cm

Heti varastosta (4 kpl)

12,90 1290

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Täten tuomitsemme sinut syömään päivittäisen annoksesi tästä Vankilatarjottimen replikasta. Tälläisiä metallisia kanttiiniastioita käytettiin aikoinaan pahamaineisessa Alcatrazin vankilassa.

Rangaistuslaitoksissa käytettävät vermeet olivat pitkälti kamaa, joka oli alunperin suunniteltu sotavoimille. Ja syy miksi astiat eivät olleet vankiloissa keraamisia tai lasitavaraa, oli se, että rikkinäisistä sirpaleista olisi saanut valmistettua nopeasti improvisoituja aseita.

Vankilassa oleminen on per*eestä. Alcatraz vankilassa oleminen on todella per*eestä - nimittäin, huolimatta sen hassun hauskasta ja sointuvasta nimestä, oli Alcatraz yksi pahamaineisimmista jointeista koko maailmassa. Alcatraz on saari, joka sijaitsee San Fransiscon edustalla - tässä legendaarisessa rangaistuslaitoksessa on kärvistellyt aikoinaan Amerikan kaikkein vaarallisimmat vangit.

Mutta, ei sentään kaikki ollut Alcatrazissa huonosti. Vangit nimittäin saivat syödä päivittäiset ruokansa coolista astiasta. Ja se on ne pienet seikat, jotka vaikuttaa kun olet kakopäiden ympäröimänä päivät pitkät. Itseasiassa, Alcatraz kanttiinissa käytetty tarjotin on nerokas taidonnäyte funktionaalisesta designistä. Mutta miten pääsisit syömään tästä design-klassikosta ilman, että joutuisit kiven sisään? Helposti, ostat mahtavan Vankilatarjottimen.

Kestävä ja jämäkkä alusta on ideaalinen telkkarin edessä syöpöttelyyn ja sinun ei tarvitse pelätä joka kerta, että joku hyökkää kimppuusi muovilusikka kädessä. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä - Vankilatarjotin omaa kuusi kätevää osiota johon saat annokset eriteltyä. Tämä meinaa sitä, että voit pistää soossit yhteen, pavut toiseen ja tiirikalla varustetun kakun reunimmaiseen. Nerokasta! Tiskikoneen kestävä tarjotin ei muuten ole kovin sopiva puurolle, mutta kaikenlainen kiinteämpi naposteltava pysyy siinä passelisti.

Me käytämme näitä tarjottimia päivittäisissä ruokailuhetkissämme ja kaikki pitävät niistä. Etenkin tiskaajamme, kun ei tarvitse tiskailla useampia lautasia. Hah! Samalla kun tuote mahdollistaa ruokailun kuten kunnon vangit sen tekevät, on tämä myöskin äärimmäisen käytännöllinen kun pitää ruokailla tietokoneen äärellä ja sen ulkomuoto tuo takuuvarmaa keskustelua niiden individuaalien joukossa jotka sen bongaavat.

Meidän mielestä Vankilatarjotin on parasta mitä USA:n vankiloista on tullut sitten Andy Dufresnen paettua Shawshankista. Joten, kiirehdi hyvä ihminen ja pakene typeriä ruoka-astioita ennenkuin myymme nämä loppuun!
 • 100% Ruostumatonta terästä
 • Ruokaystävällinen
 • Tiskikoneen kestävä (ylähyllyllä)
 • Ei mikroaaltouuniin
 • Näitä voi pinoa päällekkäin
 • Mitat: 40 x 30 x 2cm
 • Paino: 460g

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  29.01.2021 - Sebu

  Jep, muovia on meidän kamat ja ainut keittiöveitsikin oli pultattu vaijerilla kiinni seinään.

  13.05.2020 - thuglife:D

  Ihan hauska idea mutta Suomen vankiloissa ei käytetä tällaisia tarjottimia. :) T. ex vanki..