Mystinen 8 Pallo

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Mystinen 8 pallo antaa vastauksen ongelmiin Ravista palloa ja ota totuus vastaan Vastauskuutio kelluu nesteessä pallon sisällä

Tilapäisesti loppunut

12,90 1290

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Kysy Kasipallolta kysymys, se tietää vastauksen moniin mieltä painaviin juttuihin.

Jokaisessa Amerikkalaisessa kotitaloudessa on mystinen kasipallo - tai näin meidät on saatu ainakin luulemaan, pohjautuen sen jatkuvaan näkyvyyteen komedia- ja draamasarjoissa. Tässä täytyy olla jotain taianomaista.

Ja näin se homma etenee: Kasipallolta kysytään kysymys, ravistetaan hieman ja katsotaan pohjassa sijaitsevasta aukosta sisään. Siellähän se vastaus sitten lymyileekin. Kysymyksen on oltava kuitenkin oikein muotoiltu, esim "Paistaako huomenna aurinko?" tai "Suostuuko Ridge Brooken vaatimuksiin seuraavassa jaksossa?" eli pallero ei osaa vastata kysymykseen "Miksi tilaukseni pulju.netistä on taas myöhässä?"

Tämmöisen kun unohtaa työpöydälle, niin voi olla varma siitä, että ihmiset käyvät kokeilemassa sitä (Toimii myös hyvin paperipainona.) Se myös näyttää isolta biljardipallolta, joka mielestämme on hyvä asia. Tai sitten - kuten kasipallomme ilmoitti - ei.
  • Mystinen 8 pallo antaa vastauksen ongelmiisi
  • Vastauskuutio lilluu pallon sisällä olevassa nesteessä
  • Ravista palloa ja käännä kuutio kohdakkain ikkunan kanssa

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.