Octopus Tripod

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Taipuisa kolmijalka kameralle Kestää kaikkia sääolosuhteita Ideaali kapistus matkoille ja retkille Mukana pidike puhelimelle Ja Bluetooth kaukosäädin selfieitä varten

Tilapäisesti loppunut

15,90 1590

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Älä kuluta aikaa yrittäessäsi tasapainottaa kameraasi epätasaisilla pinnoilla - tämä yber-joustava pikku tripodi tarttuu oksiin, kiviin, tuolin jalkoihin ja kaikkeen mahdolliseen mitä mieleesi tuleekaan. Mahtavan taipuisa, mutta silti ultra-vakaa - Octopus Tripod on ultimaattumi kuvien räpsijöille. Sano nakki!

Juuri kun ajattelit, että valokuvauksen maailmalla ei ole enää mitään uutta annettavana, kehiin hyökkää Octopus Tripod, joka tekee normaaleista kolmijalkaisista tukirangoista yhtä käytännöllisiä kuin kokoon taitettavat rehunauriit. Kiitokset kuuluvat sen superjoustaville ja taipuisille jaloille - jämäkkä Octopus Tripod pystyy stabiloimaan kameran kaikentyyppisillä, epätasaisilla pinnoilla - hiekalla, kivikolla, missä tahansa. Se pystyy myös tarrautumaan melkein mihin vain - puiden oksista tuolin jalkoihin ja kaiteisiin, sängyistä aitoihin jne.

Octopus Tripodin ja kameran yhteen saattaminen täydellistä kuvaa varten onnistuu sekunneissa. Minne vain mukana kulkeva matkakumppani on niin monikäyttöinen, että voit tunkea sen jopa ahtaisiin ja epämiellyttäviin paikkoihin. Ota se mukaasi lomalle ja huomaat ihmetteleväsi miten olet tullut toimeen ilman sitä. Mahdottomat kuvakulmat tulevatkin yhtäkkiä mahdollisiksi ja 'miten toi on otettu?' tyyliset kommentit raikuvat ilmoissa.

Octopus Tripod toimitetaan yleismallisen puhelinpidikkeen, Bluetooth kaukosäätimen (niitä selfieruutuja varten) ja universaalin kamerakiinikkeen kanssa, tähän sopii siis myös järjestelmäkamerat standardilla tripod kierteellä. Se on vähän kuin taskussasi olisi henkilökohtainen avustaja joka auttaa sinua ottamaan hienoja valokuvia missä ja milloin tahansa.
  • Octopus Tripod
  • Taipuisa kolmijalka kameralle
  • Kestää kaikkia sääolosuhteita
  • Kamera ei tule mukana
  • Mitat: 28.5 x 5 x 5cm
  • Paino: 325g

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.