Soundracer X

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hommaa kunnon soundit riisikuppiisi Käyttää radiosi FM taajuutta Synkronisoituu auton kierroksien mukaan Valmiina 6 mahtavaa soundia

Tilapäisesti loppunut

69,90 6990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Kun karvanopat ja Wunderbaum eivät enää riitä! Nykyautoissa on trendinä pienempi moottori kuin kaljatuoppi, jonka johdosta auto-intoilijoiden rakastamat V8 moottorin soundit, ovat jäämässä häviävään vähemmistöön. Jos haluat seurata tätä nykyistä vihreää linjaa, mutta samalla nauttia miehekkäistä moottorin kehräys äänistä, hommaa uudistettu Soundracer X!

Soundracer X on auton tupakansytyttimeen tai aux reikään tökättävä laite, joka käyttää autoradiosi FM taajuutta, tuottaakseen täysin autenttiset kilpavehkeen soundit autosi sisälle. Miten Soundracer Toimii? Laita vekotin tupakansytyttimeen tai aux holeen. Etsi vapaa FM taajuus radiostasi ja aseta Soundracer samalle taajuudelle. Anna autollesi kierroksia noin 3 tonniin asti, kun Soundraceer piippaa 3 kertaa, kaikki on valmista.

Sondracer siis synkronisoituu autosi kierroksien mukaan ja aina kun annat kaasua, Soundracer tuottaa valitsemasi muskelivehkeen murinan ja sylkee sen ulos autosi kaiuttimista. Ja koska Soundracer X on uudistettu malli on se edeltäjiään messevämpi. Ennen täytyi ostaa 1 soundracer haluttua ääntä varten, mutta Soundracer X on varustettu 6 eri soundilla. Kaiken lisäksi voit kuunnella Soundracerillä musiikkia puhelimestasi, tai ladata puhelintasi 1000Mahin sisäänrakennetulla USB laturilla.

Valmiina ladattuina ääninä on V8 moottorin murinaa, Italialaisen V10 sportin muhkeat soundit, fantastinen V12, sekä Japanilaisen kisakireän vehkeen kimeät vinkunat. Mukaan on ympätty myös 2 moottoripyörän ääntä, klassinen American V-Twin sekä korkealta käyvä sporttipyörä.

Mukana toimitetaan MicroSD kortti, jonne voit ladata lisää ääniä, tai voit jopa itse duunata omat äänesi. Älä enää kärsi riisikuppien kilinästä vaan hommaa tosimiehen soundit autoosi. Muut eivät näitä tosin ulkopuolelle kuule, mutta voit itse pönkittää egoasi penkin ja ratin välissä.
  • Soundracer X sisältää 6 valmiiksi ladattua ääntä
  • Synkronisoituu autosi kierroksien mukaan
  • Sylkee valitun vekottimen soundit auton kaiuttimista
  • Voit ladata lisää ääniä MicroSD kortille
  • Lisä-äänet saatavilla Soundracerin sivuilta
  • Aux tai tupakansytytin kiinnitys
  • Valmiit äänet: Twin-V Harley, GSX Suzuki, V12 Ferrari, V10 Lamorghini, V8 Shelby Mustang, V10LFA Lexus

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.