Black Eye Lens Kännykkälinssit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Puhelimeen kiinnitettävät kameralinssit Suomessa Suomalaisten toimesta kehitelty Kätevä klipsi sopii miltei kaikkiin puhelimiin Saatavilla ei linssejä eri tilanteisiin Tuo lisää eloa luurillasi ottamiin kuviin

Heti varastosta (5 kpl)

29,95 2995

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Black Eye Lens kameralinssit älypuhelimiin, ovat ehdotonta priimaa, mitä tulee iroitettaviin puhelimessa käytettäviin linsseihin. Black Eye Lens linssejä on saatavilla useampaa eri mallia, erilaisiin käyttötarkoituksiin.Linssit kiinnitetään puhelimeen näppärällä klipsillä, jolla linssi asettetaan puhelimen kameran päälle. Kaikissa linsseissä ja klipseissä on samanlaiset kierteet, joten ne ovat yhteensopivia keskenään.

Suurin innoitus Black Eye Lens tuotteen kehittämiseen on tullut skeittauksen ja snoukkauksen maailmasta. Skede ja snoukka leffoja tai kuvia katsoessa huomaa, että usein käytetään esimerkisi laajakuvaa tai fish eye näkymää, jotta saadaan hieman näyttävämpää kuvaa.

Nykyaikaiset puhelimet ovat kaikkien saatavilla, mutta kun halutaan kuvata hieman erilaista kuvaa kuten Laajakuvaa, macroa tai vaikka kalansilmää, pitää puhelimen kameraa boostata jollain lisähärpäkkeellä. Juurikin tätä tarkoitusta varten Black Eye Lens on kehitetty.

Klipsi on vartavasten suunniteltu sopimaan puhelimesi kameraan, niin etu kuin takakameraankin. Silikoninen päällystys takaa luistamattoman gripin puhelimeesi. Ja pienenä kuriositeettina mainittakoon, että Black Eye Lens tuote on keksitty ja kehitelty Suomessa, Suomalaisten skede ja snoukka jannujen toimesta.

Full Frame Fish Eye

180 asteen kalansilmä näkymä, 15mm formaatilla, sopiva 35mm formaattiin. Laadukas kaksikerroksinen lasi takaa luonnolliset värit, sekä estää heijastusta. Metallikierteillä oleva linssi sekä klipsi. Sopii miltei kaikkiin älypuhelimiin ja voidaan käyttää niin stillikuvissa kuin videossakin.

Wide Angle

160 asteen laajakuva näkymä, 16mm formaatilla, sopiva35mm formaattiin. Laadukas kaksikerroksinen lasi takaa luonnolliset värit, sekä estää heijastusta. Metallikierteillä oleva linssi sekä klipsi. Sopii miltei kaikkiin älypuhelimiin ja voidaan käyttää niin stillikuvissa kuin videossakin.

Macro

20 x suurentava Macro linssi, 6-12mm tarkennus etäisyys. Laadukas kaksikerroksinen lasi takaa luonnolliset värit, sekä estää heijastusta. Metallikierteillä oleva linssi sekä klipsi. Sopii miltei kaikkiin älypuhelimiin ja voidaan käyttää niin stillikuvissa kuin videossakin.

Tele 3X

39 asteen näkymä, mahtavasti detailit esiin tuova Tele 3X linssi, sopii loistavasti esim. maisemakuviin ja kasvokuviin. 60 mm sopiva 35 mm formaattiin. Laadukas kaksikerroksinen lasi takaa luonnolliset värit, sekä estää heijastusta. Metallikierteillä oleva linssi sekä klipsi. Sopii miltei kaikkiin älypuhelimiin ja voidaan käyttää niin stillikuvissa kuin videossakin.

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.