Spa Hot Rocks

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta (4 kpl)

20,90 2090

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Kiviterapia on hoitomuoto jossa käytetään kiviä termoterapeuttiseen hierontaan. Ikiaikaisen vanha relaxoitumismuoto ja sen alkuhetket ajoittuvat yli 5000 vuoden päähän nykyhetkestä.

Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä jo yli 5000 vuotta ja viime vuosina kivillä tapahtuvasta kehon hoitamisesta on tullut erittäin suosittu hoitomuoto ympäri maailman. Hierojat ja terapeutit näkevät kivet niin kuin muinaiset hoitajat; työkaluina lisäämään tasapainoa, ravitsemaan, lisäämään energiaa ja antamaan asiakkaalle mahdollisimman rentoutuneen kokonaisolotilan. Suomeen kiviterapia on tullut Yhdysvalloista.

Lämpimillä kivillä hierottaessa annetaan keholle mahdollisuus vapautua lihasten jännityksistä ja mielen huolista. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä, lämpöiseltä ja kivuttomalta, mutta hieronnan vaikutus on kuitenkin vahva ja tehokas. Lämmöllä on näiden psykologisten vaikutusten lisäksi myös useita fysiologisia vaikutuksia. Kiviterapiassa voidaan käyttää myös kylmiä ja viileitä kiviä. Kylmien kivien käyttö vähentää voimakkaasti tulehdusta ja turvotusta.

Esittelemme tässä täydellisen lahjapakkauksen joka sisältää Kiviä, suitsukkeita, suitsukepidikkeen, tuoksukynttilän pidikkeineen ja informaatiovihkosen jossa kerrotaan kattavasti kiviterapiasta ja käyttötavoista jotka havainnollistetaan värikuvin. Mukana tulevat kivet joko kuumennetaan tai viilennetään, riippuen käyttötarkoitukseta, ja niillä saadaan aikaan ylellisen tuntuinen kivihieronta milloin tahansa ja missä tahansa. Kaikki toimitetaan hienossa rasiassa joka soveltuu lahjomistarkoituksiin erinomaisesti.

Kiviterapiaa saavat henkilöt voivat havaita instanttia helpotusta mm. lihaskivuissa, verenkierron feeluissa, reumaattisissa oireiluissa, selkäkivuissa, stressistä, ahdistuksesta ja yleisestä kireydestä, unettomuudestam masennuksesta jne. Ei ole kiviin katsominen! Kivet laitetaan selkärangalle, käsivarsille, jaloille, varpaiden väliin ja mihin vain missä niitä tarvitaan - koe instant relaksoituminen suitsukkeiden tuoksuilla ja terapeuttisilla kivillä!
  • Kiviterapiasetti
  • Mukana kivet, suitsukkeet ja kynttilä
  • Ohjevihkosessa kattavasti aiheesta ja käyttöohjeet
  • Samettisessa pussissa 9 erikokoista kiveä
  • Suitsukkeita
  • Pidike suitsukkeille
  • Tuoksukynttilä ja pidike
  • Lahjarasian koko: 22 x 14 x 4cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.