Pet Head Shampoo

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta (2 kpl)

16,50 1650

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Me ihmiset emme aina tyydy vain siihen samaan ja yhteen shamppooseen, miksi siis lemmikkiemme pitäisi? Kiitos putipuhtoisten Pet Head tyyppien, voit nyt viimenään antaa rakkaalle karvakuonollesi kolme uniikkia käsittelyä.

Pet Head Shampoo on muutakin kuin vain sarja erilaisen hajuisia purnukoita. Pet Head pureutuu kolmeen yleiseen lemmikkiprobleemaan: Life's an Itch -mallinimeä kantava puteli rauhoittaa ötököiden puremaa ja kuivunutta nahkaa - totaalinen helpotus Rekulle ja Karviselle kuumina kesäpäivinä jolloin he viettävät suurimman osan ajastaan ulkosalla. Dirty Talk taasen on kehitetty poistamaan kaikki se outo haju mitä lemmikeistä aina silloin tällöin kantautuu. Sen sijaan, että se vain maskeeraisi pahat hajut pois omalla tuoksullaan, tunkeutuu Dirty Talkin uniikki kaava hajujen lähteille ja pyrkii neutraloimaan ne siellä mistä ne alkoivat.

Viimenään päästään pullo numero kolmoseen: Quickie Quick on täydellinen tuote kun haluat puhdistaa kävelevän kirppusirkuksen pikaisesti. Helppo levittää ja suuniteltu valumaan pois turkista pikaisella huuhtelulla, täydellinen tapa freesata lemmikkiäsi silloin kun et jaksa käydä koko grooming -showta alusta loppuun asti. Tämän supersiistin Pet Head Shampoo -sarjan avulla pidät lemmikkisi puhtaana ja raikkaana vaikka ne olisivat pyörineet missä.
  • Jokainen shampoopullo sisältää 475ml
  • 3 Uniikkia shampoota kolmeen erilaiseen skenaarioon
  • Life's an Itch: Rauhoittaa hyönteisten puremaa ja kuivaa ihoa
  • Dirty Talk: Neutraloi ulkolemmikeille ominaista pahaa hajua
  • Quickie Quick: Pikashampoo kun et halua viettää koko päivää pesemiseen

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.