24H Kello

Tilapäisesti loppunut

24,00 2400

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Tässä kello joka ilmoittaa ajan 24-tunnin taululla.

24h Kello ilmoittaa nimensä mukaisesti ajan 24h-formaatissa, mutta analogisesti viisareilla. Kellon ollessa 00:00 eli keskiyöllä kellon viisarit osoittavat ylös, mutta klo 12:00 alas osoittaakin tuntiviisari. Kellon nerokkuus piileekin siinä, että kaamoksen vallitessa tiedät tätä kelloa vilkuilemalla, onko nyt yö vai päivä.

Erityisen kätevä tämä on myös säväyttämään porukoita ja luomaan keskustelua. Jos olet rakentanut oman pommisuojasi, sopii tämä myös sinne. Tässä yhdistyvät tyylikäs kello, laadukas koneisto ja omaperäinen idea.
 • Kertoo ajan 24h-formaatissa analogisesti
 • Halkaisija 305mm
 • Paristot: AA x 1 (ei mukana)
 • Kellossa numerot 1-24 joten se tekee vuorokauden aikana tasan yhden kierroksen

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  06.03.2017 - NK

  Puolen vuoden käytön jälkeen osoittautunut toimivaksi ja luotettavaksi. Vuorokauden hahmottaminen tällaisesta on selkeämpää kuin 12 tunnin kellosta, näitä soisi olevan käytössä kaikkialla.

  Vinkkinä valmistajalle se, että logon ja selitetekstin voisi siirtää kellon toiselle puolelle ;) Muuten toivon tämän tuotteen pysyvän valikoimissa niin pitkään kuin planeettamme pyörii akselinsa ympäri.

  11.02.2016 - Make

  Hyvä
  Paras
  Toimii
  Hiljainen
  Laadukas

  26.06.2012 - Aukka

  Ihan toimiva peli, muttei makuuhuoneeseen tai muihin nukkumatiloihin. Betoniseinälle asennettuna pitää sellaista tikutusta kuin itse perkele. Akustoin kelloa melkoisesti ja ääni hieman vaimeni, mutta kun se sekuntiviisari lähtee askeltamaan tiukkaan alamäkeen, niin... Eli varauksin ihan OK kello, kun ei tällaisten tarjonta päätä huimaa.