Cat Playhouse

 • Cat Playhouse
 • Cat Playhouse
 • Cat Playhouse
 • Cat Playhouse
Kissat tykkää pahvilaatikoista Anna kissallesi oma koti Tiukka & ahdas juuri niinkuin kissasi haluaa Valmistettu pahvista Kasataan taittelemalla

Heti varastosta (1 kpl)

29,90 2990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Ei saa nauraa. Joku on kehittänyt Kissojen Leikkitalon jota on saatavilla neljänä eri mallina: Paloauto, Lentokone, Tankki & Catillac! Tuote on valmistettu kartongista ja kissasi saattaa hyvinkin tykätä käyttää sitä piilopaikkanaan.

Aivot narikkaan nyt - kannattaa kuitenkin lukea tämä sepostus. Voimme varmasti kaikki yhtyä siihen seikkaan, että kissat tykkäävät leikkiä. Kissat tykkäävät myös kiipeillä erilaisiin paikkoihin ja tutkia kummallisia koloja. Emme kuitenkaan keksi hyvää syytä miksi kissat pitäisivät paloautosta. Toki se saattaa kissasta näyttää vain punaiselta (tai harmaalta) jutulta jossa on reikiä ja se riittää saamaan otuksen hulluksi. Näin uskoisimme.

Kissojen käytökselliset seikat sivuun, voimme nyt kertoa sinulle hieman tästä tuotteesta. Cat Playhouse on valmistettu pahvista ja se toimitetaan sinulle littanassa formaatissa. Sinun tulee vähän popautella sitä auki ja alkaa palapelileikki jonka lopputuloksena syntyy hassun hauska koppi rakkaalle feliinillesi.

Tuote sopii pienemmille, nuorille ja liikkuville kissoille sillä Karviset eivät tähän mahdu. Valmis Leikkitalo tarjoileekin oivan piilopaikan katille joka on juuri tehnyt jotain pahaa jossain toisessa huoneessa. Se on tottakai vähän pölö, mutta usko meitä, kissasi tulee tykkäämään siitä!
 • Kartongista taiteltava kissojen leikkikoppi
 • Helppo kasata
 • Neljä erilaista mallia
 • Koko: n. 590 x 440 x 231mm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  04.01.2016 - Heikki

  Ostin lentokoneen ja auton. Lentokone on suht fiksusti suunniteltu, pysyy koossa, näyttää hyvältä ja kissatkin tykkää. "Catillac" sen sijaan oli kyllä ihan susi. Se on jo alkujaan hieman omituisen mallinen eivätkä kaikki liitokset koskaan pysyneet kiinni. Se ei myöskään kestänyt kissojen menossa kauaa vaan katto ja takaluukku romahtivat kun niiden päällä hyppi.