Fire Stash

Tulenteko vehje avaimenperään Täydellinen esimerkiksi metsäreissulle Pieni kokoinen ja varmatoiminen

Tilapäisesti loppunut

12,90 1290

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Uskomattoman pieni, vedenkestävä avaimenperäkotelo houstaa sisällään täysin toimivaa sytkäriä joka on valmis syttymään komennostasi. Heitä se avaimenperäksi tai reppuun ja se on aina valmiina kun sitä tarvitaan.

Tämä ihmeellinen avaimenperäsytkäri on ultimaattisen mukavuuden huippu kaikille niille jotka sattuvat tarvitsemaan eldistä. Kuvittele kaikkia niitä tilanteita joissa olet ollut ja olisit tarvinnut juuri sillä hetkellä sitä sytkäriä tahi tikkuja. Kyllä, tulenteko on jo ammoisista ajoista ollut tarpeen selviytymisen kannalta. Kun alkuihminen oppi tekemään tulen ja sitten hallitsemaan sitä, sille ei enää ollut uhkaa eläinkunnassa. Hänestä tuli samalla ensimmäinen keinovalaistuksen käyttäjä. Nuotio tarjosi valoa, lämpöä ja kypsensi ruuan. Se myös suojasi pedoilta. Tulen avulla voitiin valmistaa työvälineitä ja sulattaa metalleja. Tulta käytettiin hyväksi metsästyksessä, kalastuksessa ja maanviljelyssä.

Lista on loputon... Ja tässä kohtaa esittelemme Fire Stashin - tämä nerokas pieni avaimenperä on huomaamattomien sytkäreiden ultimaattumi, Fire Stash! Kaikille nille jotka tarvitsevat tulta heti eikä kohta. Tuote on Cash Stashin tyyliin pieneen, vedenpitävään kapseliin rakennettu, bensatoiminen sytytin. Sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia, onko tulentekovälineet mukana vai eivät!

Fire Stash toimii standardilla sytytin nesteellä, joten nesteen loppuminenkaan ei ole hädän paikka koska voit hommata täytettä lähes mistä tahansa. Fire Stash avainrenksuun ja sinulla on tuli aina kätten ulottuvilla.

Tämä True Utilityn tuote toimitetaan uudessa säänkestävässä HardCase -kovakuoressa jota voit käyttää uudelleen ja uudelleen muiden tavaroiden kanssa. HardCase on vahva, kestävä, vedenpitävä ja uudelleen käytettävissä. Sopii mainiosti ulkoilmatyypille joka haluaa pitää vaikka matkapuhelimen kuivana (120 x 75 x 35mm).
 • Mukana HardCase suojakotelo
 • Täydellinen hätäsytkäri roikkumaan vaikka avainperään
 • Toimii sytkäribensalla (zippobensalla näin kansan omaisesti sanottuna)
 • Vedenkestävä (kuminen o-rengas pitää korkin tiiviinä)
 • Täydellinen varuste retkeilyyn
 • Ikäraja 18v.
 • 45mm x 15mm x 15mm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  17.11.2012 - Juhan

  Nää TrueUtility vermeet on ihan mahtavia, näille pitäs olla joku oma kategoria...