Sytytyspallo Syttis

Yksi parhaista sytytysavuista ikinä Valitse itsellesi sopiva paketti Raapastaan tulitikkuaskista roihuun Paloaika noin 15 minuuttia

Heti varastosta (14 kpl)

3,50 350

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 3,50 €

-+

Tuotetiedot

Tämän helpommaksi ei sytyttäminen tule! Syttis Sytytyspalloissa on tulitikku valmiina ja pakkauksessa raapaisupinta, joten saat tulen siellä missä puut, briketit tai hiilet odottavat sinua tunnelmoimaan tulen äärellä.

Tee tuli helposti Syttiksellä! Syttis-sytytyspallo on vaivaton, siisti ja ympäristöystävällinen tapa uunin, takan tai nuotion sytytykseen. Syttiksellä kosteatkin polttopuut syttyvät helposti, etkä tarvitse muita sytykkeitä!

Pallot pyöritellään Tuupovaarassa, kotimaisesta puukutterista ja parafiinista hajuttomiksi, ja vartin verran palaviksi. Retkelle on kätevä ottaa taskuun kuuden kappaleen rasia ja takan vieressä 20 pallon rasia takaa toimintavarmuutta kätten ulottuville. Useamman tulisijan lämmittäjälle on myös tarjolla pakki, pakki on 80 sytykepallosta koostuva pro-sytyttäjän ratkaisu.

Pallo syttyy hauskasti ja rauhallisesti vaikka kädessä, jonka voi sitten asettaa jopa ylösalaisin puiden väliin. Syttis-sytytyspallo on kotimainen, ekologinen ja helppo ratkaisu tulen tekoon; se sisältää itsessään kaiken tarvittavan, riittää kun raapaiset sen palamaan ja asetat puiden keskelle! Syttis on monikäyttöinen apu niin kotona kuin mökillä. Sen avulla tulenteko uuniin, takkaan, saunaan tai vaikka kesägrilliin sujuu helposti ja nopeasti, ilman muita apuvälineitä.

Syttis on myös eränkävijän ja luontoretkeilijän kätevä kumppani; kuuden sytytyspallon retkipakkaus mahtuu hyvin pienempäänkin reppuun ja rinkkaan tai jopa taskuun. Syttis-sytytyspallossa on oma sytytystikku ja pakkauksessa raapaisupinta, joten et tarvitse tulitikkuja sytytykseen. Sytyttämisen aikana voit pitää Syttistä turvallisesti kädessä.

Parafiinilla kyllästetty sahanpurupallo sytyttää luontoa säästäen, et nimittäin tarvitse erillisiä sytykkeitä, koska Syttiksellä on oma sytytyspää! Puupurusta ja parafiinista valmistettu sytytyspallo on ympäristäystävällinen myös materiaaleiltaan, eikä sisällä petrolia tai muita petrokemian valmisteita.

Sytytyspalloja on saatavilla 6 kappaleen retkipakkauksena sekä suurempina 20 ja 80 kappaleen pakkauksina. Pahvipakkaukset voidaan hävittää helposti polttamalla. Tutustu ihmeessä! Toimii kuin tauti!
 • Monipuolinen sytytysapu kotiin ja vapaa-aikaan
 • Ei vaadi erillisiä sytykkeitä
 • Syttis-pallossa olevan sytytystikun ja pakkauksen raapaisupinnan avulla saat tulen aikaan hetkessä ilman apuvälineitä
 • Pallo palaa noin 15min
 • Ympäristöystävällinen rakenne ja käyttö, ei roskaa tai vaadi lisätarvikkeita
 • Tehokas sytyttäjä, valittiin ERÄ-lehden (12/2010) testissä tehokkaimmaksi sytyttäjäksi
 • Ei polta sormia, Syttistä voi sytyttäessä pitää turvallisesti kädessä
 • Syttiksen puupuruinen pinta pitää kädet ja vaatteet siisteinä sytytyksessä
 • Miellyttävä tuoksu ja ulkonäkö, ei haisevia savukaasuja
 • Taattua laatua, tuoterekisteröity ja hyödyllisyysmallisuojattu
 • Kotimainen: Syttikset valmistetaan ja pakataan Tuupovaarassa
 • Kätevät pakkauskoot: Saatavilla 6, 20 ja 80 kappaleen pakkauksina

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  19.11.2019 - Tomppa

  Täydet 5 tähteä. Paras sytyttäjä ikinä. Todella helppo ja siisti käyttää.

  05.01.2019 - Pia66

  todellakin toimii talviretkellä tulen teossa.

  24.06.2018 - Mia

  Otroligt bra