My Scratch Map

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Raaputettava maailmankartta Suhteellisen suurikokoinen 88 x 55cm Pidä kirjaa missä olet käynyt

Heti varastosta (13 kpl)

14,90 1490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Lopeta niiden paikkojen hehkuttelu jossa olet käynyt ja joissa haluaisit vielä käydä - voit brassailla hienostuneemmin tämän neronleimauksen avulla. Se on nimittäin Maailmankartta joka on pinnoitettu raaputusarpa -tyylisesti kultaisella pinnoitteella. Sinun tulee vain raaputtaa siitä ne kohdat auki joissa olet käynyt ja paljastaa näin maat ja kaupungit alapuolelta. Timbuktu? Kukaan ei usko.

Pidätkö itseäsi globe trottaavana individuaalina? Cosmopoliittina tutkimusmatkailijana jolla on enemmän lentokilometrejä takanaan kuin monilla muilla yhteensä? No äläpä enää tuhlaa aikaasi pistämällä nuppineuloja siihen ikiomaan karttaasi vaan hommaa itsellesi My Scratch Map! Tuote on kaikessa yksinkertaisuudessaan äärimmäisen nerokas. Nimittäin, se pitää kaikki maailman paikat kullan värisen peitteen alla. Mitä sitten? Niin, tässä tulee se nerokas osuus: maanosat ja paikat on peitetty kultaisella foliokalvolla joka voidaan raaputtaa irti ja näin paljastaa paikka sen alapuolelta.

Katsotaas... Magedonia, Ranska, Amsterdam, Hollanti, ainiin ja Timbuktu, vai missä se nyt olikaan... Been there, done that! Äläkä hätäile vaikka sinun karttasi ei näyttäsikään samalta kuin Phileas Foggin vastaava, voit nimittäin aina raaputella sellaisiakin paikkoja jonne haluaisit matkustaa! Ne kaikki eivät varmaankaan kyllä toteudu. Etenkin jos raaputtelet paljon paikkoja vain raaputuksen vuoksi. Pidä vain huoli, että sinulla on hyvä tarina kerrottavana jos raaputat Antarktiksen!
  • Kartta josta raaputat paikat joissa olet käynyt
  • Tai joissa haluaisit käydä
  • Toimitetaan suojaavassa boksissa
  • Sopii 8v. ja ylöspäin
  • Kartan koko avattuna: 88 x 55cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.