XD Modo Travel Set

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Kätevä matkasetti paljon matkustelevalle Punnitse laukkusi jo himassa Mukana lukko ja nimilaatta

Heti varastosta (5 kpl)

24,90 2490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Travellerin essentiaalit tarvikkeet yhdessä kompaktissa pakkauksessa.

Tursuaako tuliaiskuormasi yleensä yli äyräiden, kun olet lähdössä reissusta takaisin kotia kohti? Kylmän hiki persvakoon valuessa, check in-jonossa odotellessasi, olet varmaankin toivonut useasti, että olisit punninnut matkalaukun jo hotellilla. Tuleeko lisäkiloista maksua, kysyt itseltäsi. Olisipa sinulla vain ollut tässä XD Modon suunnittelemassa travellaussetissä tuleva matkalaukkuvaaka mukanasi!

Vaa'an käyttö on helppoa. Pistät sen kiinni laukkuusi ja nostat. Jos mittari kiepsahtaa ympäri, on laukullasi varmasti ylipainoa. Tämä mittaa 35 kiloon asti matkatavarat joten tiedät tarkalleen minkä verran kamasi painavat, kun viet niitä punnittavaksi. Vaaka itsessään painaa about saman verran kuin matkapuhelin. Kyljestä löytyy metrin pituinen mittanauha, jolla voit mitata tavaroidesi sopivuuden käsimatkatavaroiksi.

Settiin kuuluu vaa'an lisäksi myös vaijerilla laukkuun kiinnitettävä teräslevy, johon voit raapustaa yhteystietosi. Tämä siltä varalta, että laukkusi katoaa. Eikä tässä vielä kaikki! Kun tilaat nyt, niin laitamme mukaan tähän settiin muutenkin kuuluvan upean YHDISTELMÄLUKON, jossa on kolme numeroa (eli 1000 yhdistelmää) ja about 10cm pitkä vaijeri, jolla voit lukita laukkusi pitkäkyntisten varalta.

Eikä tässäkään vielä kaikki! Setti toimitetaan upean mahtavassa lahjarasiassa!
  • Travellaussetti jossa vaaka mittanauhalla, yhdistelmälukko ja nimikyltti
  • Todella laadukas rakenne!
  • Vaaka punnitsee 35 kiloon asti
  • Mittanauha mittaa yhteen metriin asti
  • Toimitetaan hienossa lahjarasiassa

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.