Ez Botop Yhden Käden Pullonavaaja

Tilapäisesti loppunut

4,90 490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 4,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Pullonavaaja, jolla voi avata pullon jättäen toisen käden täysin vapaaksi, kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. EZ Botop kuitenkin tekee juuri tämän!

Oletko joskus esim. pitänyt kirjaa, kaukosäädintä tai vaikka ostoskassia kädessäsi, kun olet joutunut avaamaan pulloa toisella kädelläsi? Tai vaikkapa tarjotinta? Tämä yleinen ongelmatilanne on aiheuttanut monia vaaratilanteita kautta aikain, mutta EZ Botop pullonavaaja ratkaisee vihdoin tämän ongelman! Viimeinkin voit avata pullon yhdellä kädellä helposti ja luotettavasti, mutta samalla hygieenisesti myös ilman hampaita.

Sujauta vain EZ Botop käteesi, ota pullosta kiinni ja korkki popsashtaa auki kuin itsestään. Pullon avaaminen ei ole koskaan ollut näin turvallista, nopeaa, hygieenistä ja ennen kaikkea mahdollista yhdellä kädellä. Koneessa on lisäksi magneetti, joka pitää kiinni korkista, kunnes sneppaat sen irti.
 • Avaa kruunukorkin helposti ja turvallisesti yhdellä kädellä
 • Käytännöllinen, nopea ja hygieeninen - pullon suuhun / kaulaan ei tarvitse koskea
 • Valmistettu alumiinista (=älä pese koneessa, toisaalta, miks kukaan pesis pullonavaajaa)

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  06.05.2016 - satunnainen.tarve

  No kun kerkesin testata lopulta. Niin eihän tämä aukaise edes korkkeja. Tuo ulkoneva osa vain lohkeilee pois sitä pienemmäksi, mitä enemmän yrität avata. Onneksi ei tämän kalliimpi tämä pelkkä magneetti siis ole. Täysin P*ska, ääretön pettymys.

  Äänetön korkin avaaja olisi parempi menestys mutta semmoista tuotetta ei liene.

  12.04.2016 - satunnainen.tarve

  En ole vielä avannu tällä mutta magneetti on ainakin vahva kyllä. Eiköhän tuo pelaa jotenkuten riittämiin, jos ja kun tarvetta ilmenee. Alustavasti vaikuttaa, että pelanneeko ohuempikaulaisten pullojen kera paremmin ja pari ohjekuvaa kun oli. Näkee sitten. Riippunee jos kaataa samalla kertaa myös mukiin tuosta.