Teleskooppi Makkaratikku

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tilapäisesti loppunut

6,90 690

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 6,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Mitä saadaan kun pyydetään insinööriä suunnittelemaan makkaratikku? Sähkötoiminen, teleskooppivarrella varustettu tietokoneella langattomasti ohjattava makkaratikku, jossa on lämpötila-anturin lisäksi hajureseptorit ja kahvinkeitin. Tämä tikku kuitenkin on ns. säästömalli ja siinä edellä mainituista ominaisuuksista vain tärkein: Teleskooppivarsi.

Makkaranpaistamisessa avotulella on oma viehätyksensä - Savun ja käristyvän makkaran tuoksujen tunkeutuessa sieraimiin alkaa nälkä kurnia jo pelkästä mielikuvastakin. Toistaiseksi makkaran kärtsäämisestä on kuitenkin puuttunut Puljukerrointa, mutta nyt asiat ovat paremmin: Teleskooppimakkaratikku tuo tätä kauan kaivattua gadget-kerrointa makkaranpaistoon, jota jokainen tipankin insinööriverta suonissaan omaava on kaivannut jo syntymästään. Rukouksiimme on vastattu!

Tämä tikku siis on valmistettu ruostumattomasta teräksestä poislukien kahva, joka on lakattua puuta. Tikun tyvessä on joku tunnistamaton muovinen kilkutin, joka luultavasti pitää tikkua paikallaan jollain tapaa. Joka tapauksessa, tämä tikku menee säilytyskunnossa vaikka keittiön vetolaatikkoon, sillä se on kasaan painettuna vain 31,5cm pitkä. Täysin ulos vedettynä tikku on jopa 86cm pitkä, joten turha alkaa ulisemaan että olisi muka liian lyhyt.
  • Teleskooppi + makkaratikku
  • Pituus 315-862 millimetriä
  • Kahva puuta
  • Kaksi piikkiä pitävät makkaran annetussa asennossa
  • Vinkki: Älä työnnä makkaraa lieskoihin

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.